5 Anledningar Till Varför Jag Älskar Nanoil Hair Volume Enhancer

spray för fylligare hår nanoil

Om du är ett fan av volymgivande hårprodukter eller letar efter ett alternativ till klibbiga hårsprayer eller gels som gör håret alldeles stelt och torrt – jag har ett! Jag är riktigt taggad på att berätta allt, för detta är något speciellt. Det finns många skäl till att Nanoil Hair Volume Enhancer förbluffade mig. Jag ska sammanfatta de viktigaste nedan. Kolla in varför jag blivit galen i Nanoils volymgivande spray!

1. Nanoil Hair Volume Enhancer skapar den bästa volymen i håret

Detta är inte bara min egen åsikt utan andra användare som min mamma och syster som provat på Nanoil tycker likadant. Vi är överens – denna volymbooster är briljant. Frutom att ge en fantastisk lätthet i håret, lyckas den hålla kvar effekten hela dagen. Mina hårstrån brukar bli platta och feta mitt på dagen om jag använder hårmousse. Nanoil Hair Volume Enhancer är totalt annorlunda! Den bevarar volym, lätthet och ett snyggt utseende från morgon till kväll. Min syster har ett unikt tungt och svårstylat hår, men till och med hon fick en långvarig effekt på volymen. Slutsatsen är uppenbar: Nanoil är himmelriket för alla olika hårtyper och du kan räkna med en fantastisk frisyr!

2. Det är en tyngdlös spray som inte orsakar stelt eller nedtyngt hår

För mig är detta väldigt viktigt. Andra stylingprodukter jag använt var alltid för tunga för mina hårstrån. Mitt hår är fint och tunt, så teoretiskt sätt borde det inte vara några problem med att addera lite volym. I de flesta fall försvann effekten efter bara några timmar och jag fick återigen platt hår. Nanoil Hair Volume Enhancer arbetar annorlunda. Nu kan jag äntligen vara lugn och säker på att mitt hår är okej! Det är härligt att veta att effekten håller i sig flera timmar efter att produkten appliceras.

nanoil hair volume enhancer

3. Nanoils volymgivande spray består av de bästa ingredienserna som ger näring till håret!

Jag har hittat fem näringsämnen:

  • Keratin – främjar hårets repareringsprocess, revitaliserar på djupet, gör håret vackrare och skyddar mot skador.
  • Pantenol – binder vattenmolekyler för att återfukta på djupet och förhindra torrhet; skapar fantastisk glans och elasticitet i håret.
  • Veteproteiner – viktiga näringsämnen som förstärker håret och förbättrar utseendet.
  • Vitamin B3 – stimulerar kollagensyntesen, återfuktar och möjliggör frisk hårväxt.
  • Vitamin E – även känt som ungdomsvitaminet – revitaliserar, skyddar hårfärgen, ger glans och har anti-aging egenskaper.

Tro mig, detta är en fantastisk uppsättning näringsämnen för hår. Jag har använt flera hårbalsam som hade färre näringsgivande ingredienser! En härlig överraskning. 🙂

4. Den har en långvarig förskönande effekt

En volymgivande effekt som varar hela dagen – det är en fantastisk fördel och jag vet efter egen erfarenhet att de flesta volymprodukterna inte lyckas garantera detta. Lyckligtvis har Nanoil Hair Volume Enhancer inga problem med detta, och gör håret i toppskick. Du sprayar den bara på fuktigt eller nytvättat hår och voila! Efter föning kommer du märka en underbar glans och volymboost. Jag älskar denna sprayen!

5. Den har ett perfekt pris för sin utmärkta kvalitet!

Du kommer bli positivt överraskad av priset. Med tanke på de underbara resultaten och innehållet är det ett kap! Varför inte kolla in den själv på www.nanoil.se? Kolla in de fantastiska effekterna, priset och kommentarerna. Vi säger så 🙂
Hej hej!

hair volume enhancer nanoil

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar