Bästa Silkes-Baserade Produkten? Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner Recension

KONDICIONÉR NA VLASY S TEKUTÝM HODVÁBOM

Nyligen har jag känt för att prova nya hårprodukter. Som alltid gör vintern att mitt hår ser värre utTorr inomhusluft och minusgrader utomhus förvärrar håret så vi behöver ta reda på vad vi kan göra och använda för att skydda och göra håret snyggareJag använder silkesprotein för att förbättra mitt hår under de kalla årstiderna och jag har nyligen stött på en fantastisk produkt: Nanoil Liquid Silk Bi-Phase ConditionerDenna leave-in behandling är en gamechanger som världen måste höra om! Läs min recension!

Varför är silke bra på håret?

Silke är utan tvekan en av de bästa hår-förbättrande ingredienserna, strax efter keratin. Den hyllas som en av de bästa substanserna för hår och jag håller verkligen med. Ingenting förskönar håret som en bra silkesbaserad produkt. Varför? Hemligheten ligger i innehållet. Silke är rikt på fördelaktiga proteiner som behåller optimala fuktnivåer, samt sericin som ansvarar för ett superglansigt och lent hår och bildar en skyddande beläggning på ytan. Silke är dessutom rikt på vitaminer (A, F, H, B5, E) och UV-filter. Rätt många utmärkta ingredienser i ett simpelt protein, visst?

BRA SILKESBASERADPRODUKT = HÅRKONDITIONERANDE + REPARERANDE + FÖRSKÖNANDE EFFEKT

KONDICIONÉR NA VLASY S TEKUTÝM HODVÁBOM

Nanoil Liquid Silk: det bästa balsamet med silke

Jag är säker på att du undrar över vilket silke som är bäst för håret. Det är många tjejer som inte är särskilt noga när de väljer eller köper den billigaste produkten. Detta givetvis dock inte dåligt så länge produkten du köper har bra ingredienser och högkvalitativt silke. Kom ihåg att mängden silke också spelar roll. Liten mängd innebär svag effekt.

Nanoil Liquid Silk Conditioner är fullspäckad av det bästa silket och är tunt och lätt för enklare absorbering. Den briljanta bi-phase formulan är lättanvänd: skaka flaskan och spraya på håret. En annan bra grej är att du inte behöver skölja ur det – det sitter i hela dagen och ger näring och skyddar håret mot skada. Fjäderlätt, icke-överbelastande, perfekt utjämnande och glansgivande. Game-change.

Nanoil Liquid Silk: första intryck

Det var en trevlig överraskning att se skillnaden på mitt hår efter en enda användning. Så fort jag applicerade det, förstod jag att detta inte var en flopp utan en produkt som verkligen gör håret glansigare och mjukare på riktigt. Mitt hur tenderar att bli torrt, grovt och matt under vintern och Nanoil Conditioner ordnade detta galant. Exakt 4 pumpningar räcker för att täcka håret med en underbart doftande mist. Mitt hår blev fritt från frissighet, lent och strålande direkt.

Nanoil Liquid Silk: effekter på mitt hår efter en månad

Mitt hår såg fantastiskt ut oavsett vilket silkesbalsam jag än använde, men Nanoil är mer än en förskönande och konditionerande spray. Denna leave-in behandling reparerar håret kraftfullt vid regelbunden användning (jag sprayar mitt hår på morgonen, före styling eller före läggdags).

Varför är Nanoil Liquid Silk ett bra val? FÖrdelar

  • Nanoil Liquid Silk gör mitt hår silkeslent
  • Den förbättrar min hårfärg och glans
  • Den varar riktigt länge
  • Den är lätt och icke-överbelastande
  • Den skyddar och förstärker håret
  • Den lämnar efter sig ett mjukt och skönt hår

Nanoil Liquid Silk har en brist och det är att den inte går att hitta i fysiska butiker. Jag kommer att lämna en länk där du kan köpa ditt balsam och hela produktserien med flytande silke, plus andra bi-phase balsam som fungerar fantastiskt. Jag är ett fan av onlineshopping men jag vet att vissa av er föredrar att se och kunna vidröra produkten innan ni handlar. Men jag rekommenderar ändå att ni tar en titt på Nanoils produkter här https://nanoil.se.

Berätta gärna om ni använt några hårinpackningar eller balsam från Nanoil.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar