Cream Ny Revitaliserande Supreme Eye Cream från Estee Lauder: Min mini-set

Jag har provat några produkter från Estee Lauder:s Revitalizing Supreme-serie. Det jag provade var deras Revitalizing Supreme Eye Cream, och jag är verkligen imponerad. Produkten är berikad med ett antal silkeslena ingredienser och ger en snabb förbättring av mörka ringar och svullnad som förändrar utseendet på dina ögonparti. Och jag måste säga att jag är imponerad av resultatet.

Så snart jag tog min första titt på Estee Lauder Revitalizing Supreme Eye Cream

Jag hade hört talas om serien Revitalizing Supreme som håller sina löften, så jag kunde inte vänta med att prova deras ögonkräm. Jag älskar alla produkter från Estee Lauder, så jag beställde den omedelbart. När jag fått min första försändelse, öppnade jag den för att kolla in produkten. Lite skrämd över förpackningen, famlade jag över min mini-set. Den lilla asken var uppbevarad i ett mycket fint och elegant utförande. Oftast säger förpackningen en hel del om produkten, så jag hoppades att den skulle leverera.

Hur Revitalizing Supreme Eye Cream fungerar

Jag gick in i badrummet för att prova crèmen och jag kunde inte tro mina ögon. Eftersom jag hade använt den första gången, kunde jag redan se resultat efter ett par minuter. Det som intresserade mig mest var att det gjorde min hud mjukare men ändå inte fet. Jag hade också frågat runt för att höra vad andra hade för erfarenheter av produkten och letade därför direkt efter det som de hade sagt. Jag märkte att det är mycket lätt att applicera och det absorberas snabbt utan att lämna feta eller störande rester. Efter att ha applicerat crèmen kände jag att jag hade en långvarig effekt på min hud. Efter ytterligare några minuter såg jag inte några tecken på att produkten var tung eller oljig.

Estee Lauders Revitalizing Supreme Eye Cream-resultatet

Jag är inte en person som gillar att måla upp fejka resultat så det var inte vad jag tänkte göra här. Jag bestämde mig för att låta andra vittnen tala för sig själva. Genom att använda denna produkt såg jag skillnad redan från dag ett. Den som jag har observerat är att min hud är fastare och leder till att mina ögon har fått mer lyster. Jag har även observerat att min hy är mjukare och har mindre mörka ringar över ögonen. Det bästa av allt är att nu kan jag gå utan att sminka mina ögon och fortfarande se ut som om jag hade sminkat dem.

Även om det har gått några veckor sedan jag provade Estee Lauders Revitalizing Supreme Eye Cream, har jag gått med det starka intrycket att detta är en bra produkt som förbättrar min hud och håller ögonområdet fuktigt och fullt av glöd.

Fördelar med Estee Lauders Revitalizing Supreme Eye Cream

Jag har omfattande erfarenhet av Estee Lauders Revitalizing Supreme Eye Cream, och för mig är detta en av de följande fördelarna:

  • Det minskar svullnad runt ögonpartiet.
  • Det minskar mörka ringar och fina linjer som framträder med åldern.
  • Det ger din hud fasthet och ger din hud ny energi och lyster.
  • Det ger en långvarig fuktighetskänsla.
  • Det är lätt att applicera och känner sig inte kladdig eller oljig.
  • Det är berikad med ett antal silkeslena ingredienser och naturliga ekologiska extrakt.

Även om jag inte kan garantera att du får samma resultat som jag har, är produkten fortfarande värt att prova.

Vad är en mini-set?

En mini-set är en mindre förpackning av en produkt som Estee Lauder erbjuder. Det här är den perfekta produkten för att hjälpa dig att se om den fungerar för dig eller inte. Även om förpackningen är liten, är den stora på resultat. Med det här mini-setet har du tillräcklig mängd att prova och se om det är rätt för dig. Oavsett om det är den första gången du köper ett produkt eller du är en återkommande kund, så är mini-setet perfekt för dig att testa innan du köper en större förpackning.

Vad som ingår i Estee Lauders Revitalizing Supreme Eye Cream Mini-set

I Estee Lauders Revitalizing Supreme Eye Cream mini-set finns det följande:

  • Crème samt 2 concerning Eye contour toner som berikar ögonområdet.
  • Förnyelse Eye serum som har blivit utformad särskilt för ögonområdet. Det är berikat med vitlöksextrakt, röd alger och reishi, som förbättrar hudens elasticitet och återställer fukten.
  • Ökad lyster Eye mask som har Conditioning Vitamins och Augmented Complex. Masken har också en annan blandning av antioxidanter, vitaminer och aminosyror som återfuktar och fuktar huden runt ögonen.

Jag tror att det är det bästa mini-setet som DU kan hitta för att se om du kommer att få resultat med Estee Lauders Revitalizing Supreme Eye Cream. Fördelarna med det här setet är att du får alla tre produkterna som förbättrar hudens elasticitet och lyster, samt att fylla på fukt.

Slutsats

Min erfarenhet av Estee L

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar