Förstklassiga Hårmasker. Mina TOPP 6 Som Du Bara Måste Kolla In!

Tjejer!

Vem kan ta bättre hand om ert hår än ni själva?

INGEN – och därför måste du ta saken i egna händer.

Men… för att göra det på rätt sätt behöver du en liten medhjälpare – en skönhetsprodukt som förstärker, återfuktar och ger näring och skyddar ditt hår.

Och enligt egen erfarenhet kan jag berätta att en bra hårmask är oslagbar i detta avseendet.

Varför inte en conditioner, växtbaserad olja eller nån annan lyxig skönhetsprodukt?

Hårinpackningen är den enda produkten (bland all hårkosmetika så klart) som erbjuder de starka effekter vi vill åt. Det som karakteriserar hårmasker är att de arbetar inte bara på ytan utan penetrerar hårbotten och levererar mycket bättre resultat i jämförelse med vanliga hårdprodukter.

Jag föreslår att du provar några av mina topp 6 hårmasker nedan och kollar in själv vad du kan uppnå med lite hjälp av en bra produkt.

Fortsätt läsa och… jag hoppas du får ett fylligt och hälsosamt hår!

6 FÖRSTKLASSIGA HÅRMASKER

1. Nanoil Keratin Hair Mask

Den absolut bästa – mitt förstaval av alla hårmasker jag någonsin provat.

Keratinhårmasker erbjuder massivt stöd vid vård av skadat hår. Dess uppgift är att motverka sprött, torrt och matt hår. De gör också underverk med kluvna toppar och frissigt hår.

Nanoil Keratin Hair Mask förbättrar hårets utseende från första användning, vilket är något jag verkligen älskar produkten för. Den lämnar efter sig ett mjukt, glansigt och lättkammat hår.

Allt detta tack vare hydrolyserat keratin kombinerat med pantenol och provitamin B5.

Nanoil Keratin Hair Mask är lätt, sprids enkelt ut jämnt över håret och är enkel att avlägsna – du behöver inte oroa dig över att tappa hårvolym.

Lära dig mer – www.nanoil.se

2. Moroccanoil Restorative Hair Mask

Jag är säker på att alla känner till det världsberömda varumärket Moroccanoil. Det är ingen dum idé alls att välja deras restorativa hårmask för att förstärka håret. Denna produkt förtjänar en plats bland de 10 bästa hårmaskerna.

Detta är en djupt regenerativ hårprodukt med arganolja (typisk för Moroccanoil) och proteiner som visat sig viktiga för starkt och hälsosamt hår. Formeln är även berikad med pequi-olja och sheasmör.

Eftersom denna produkt har en krämig och ganska tjock textur, tynger den ned håret aningen.

Du måste applicera Moroccanoil Restorative Hair Mask regelbundet för att regenerera, stärka svaga hårstrån och återfå hårets flexibilitet, mjukhet och glans.

Det enda minuset jag kan komma på är det höga priset…

3. Kérastase Résistance Masque Thérapiste

Vilket märke är känt för att lansera och erbjuda ett stort urval av de bästa hårprodukterna?

Jag är säker på att ni håller med när jag säger att Kerastase är ett märke som finns i flera frisörsalonger, vilket är ett gott tecken. Jag gillar Résistances regenererande hårmasker som kommer i gröna paket – de gör mitt hår supermjukt och elegant.

Jag använde den efter att ha tvättat håret eftersom den hjälpte mig att reda ut mina knutar. Produkten har en textur som påminner om en tunn kräm, så applicering är helt problemfri.

Kérastase Résistance Masque Thérapiste är tillverkat av växtextrakt, glycopeptider, aminosyror och veteproteiner – en blandning ingredienser som regenererar och reparerar på djupet. Produkten är väldigt effektiv, men för mig känns den lite som en fördröjd bomb. Haha, varför denna liknelse? Jo, det tar nämligen minst 2 veckor regelbunden användning innan man märker förbättring.

Sammanfattningsvis är denna hårmask värd att rekommendera – om du har tålamod.

4. Kevin Murphy Hydrate Me Masque

Det är svårt att ignorera denna produkt. Enligt mig har den en av de mest spännande paketeringarna av alla hårmasker – en lila, vinklad flaska med en pump. Detta är en av skälen till att hårmasken Kevin Murphy Hydrate Me är så igenkännbar.

Vad innehåller denna underbart designade flaska då? Flera ingredienser!

Nyponolja och vitamin C ansvarar för att förstärka hårets glans och elasticitet. Nattljusoljan fyller håret med vatten och gör det därmed mjukare. Sheasmör hanterar sprödighet och klyvna toppar. Bergamotoljan fungerar som en antioxidant. Sjögräsextrakt hydrerar och balanserar hårbotten. Som du ser har varje ingrediens fått en specifik och viktig uppgift.

Och allt detta märker du direkt när du applicerar Kevin Murphy Hydrate Me Masque i håret.

Jag rekommenderar absolut denna produkt till er som har torrt, grovt och svagt hår.

5. Keune Care Keratin Smooth Mask

Låt mig presentera ännu en hårmask med keratin som – enligt mig – är värd att känna till.

Keune är – omajg inte misstar mig – ett holländskt varumärke som lanserar fantastiska hårvårdsprodukter. De är mest kända för sina färgkosmetikaprodukter.

Överraskande nog verkar Keune Care Keratin Smooth Mask vara en vanlig hårvårdsprodukt. Den är bra på att återfuktare håret, släta ut och förhindra frissighet – vilket för mig var precis vad jag behövde vid tillfället. Jag hade problem med att tämja mitt oroliga hår.

Denna effekt är tack vare ingredienser som keratin, provitamin B5 och sheasmör. Masken innehåller också så kallat Quat-komplex som marknadsförs som något som kan stärka hårbotten och hårrötterna inifrån.

När det kommer till applicering är det oerhört enkelt. Applicera bara Keune Care Keratin Smooth Mask i håret efter schamponering, vänta i 2 minuter och skölj ur.

6. Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque

För ett tag sen fick jag nöjet att prova Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque. Trots att det var längesen, minns jag att jag blev positivt överraskad över effekterna det hade på mitt hår.

Och det var tur att resultaten fungerade eftersom jag hade spenderat mina sista sparpengar på det!

Hårinpackningen är otroligt dyr – det är ett faktum som man inte kan argumentera mot. Ett annat faktum är att produkten säljs i en hemskt liten behållare.

Oavsett rekommenderar jag verkligen denna hårmask (om priset inte avskräcker dig) eftersom den är en av få som innehåller kaviarextrakt. Den har en föryngrande effekt, motverkar tidigt åldrande av håret och återfuktar. Det finns givetvis fler ingredienser – exempelvis en som förhindrar att färgen bleknar.

För mig är Alterna Caviars hårmask en lyxprodukt inom hårvård för dem som vill kräver lite mer än andra.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar