Jag provade DIY Franslyft med Nanolash Lift Kit. Vill du veta hur det fungerade för mig?

nanolash lash lift kit

Franslyft hemma? Ja, jag kunde inte tro det själv. Jag kände bara till den här behandlingen från professionella skönhetssalonger, så jag blev verkligen förvånad. Men när jag fick tag på Nanolash Lash Lift Kit bestämde jag mig för att testa det själv. Är du intresserad av effekterna och min åsikt? Om så är fallet, läs vidare!

Några ord om ögonfranslyft och laminering

Franslyft och laminering – denna behandling sägs kunna göra underverk. Åtminstone är det vad tjejerna på ämnesforumet som bestämde sig för att prova det säger. Jag kollade prislistan i olika skönhetssalonger…. tja. Det var lite svårt för mig att spendera så mycket pengar för 30 minuter tillbringade i salongen.

Ögonfranslaminering är en icke-invasiv metod som är tänkt att förlänga, böja och tjockna fransarna. Dessutom skulle produkterna som används under behandlingen tränga igenom fransarnas struktur och återbygga dem igen. Låter det inte vackert? Ja, till vilket pris?

Frestad av de möjliga resultaten, började jag surfa på skönhetsnyhetssidor. Jag letade efter någon ersättning eller ett serum som skulle hjälpa mig att uppnå en liknande effekt. Jag hittade Nanolash Lash Lift Kit som ska hjälpa till att laminera ögonfransar hemma.

Du känner mig. Om jag inte testar det själv kommer jag inte att kunna kalla mig ögonfrans entusiaster. Jag beställde hemma franslyftsats och började testa det så fort jag fick produkten.

laminera ögonfransar hemma

Vad fick jag i Nanolash Lash Lift Kit?

Om du är lika bekant med varumärket Nanolash vet du förmodligen att det bara erbjuder premiumprodukter. Toppkvalitet har blivit dess varumärke genom åren. Mina förväntningar på Nanolash Lift Kit var därför extremt höga.

I satsen hittade jag tillbehören, silikonstavar – 3 par i 3 storlekar, Lash Lift Glue för att fästa dem och 3 produkter märkta som:

  • Lift – Steg 1;
  • Fix – Steg 2;
  • Keratin Booster – Steg 3.

Alla formler finns i 10 x 0,5 milliliters påsar. Detta gör att du kan utföra så många som 10 ögonfranslamineringar i ditt hem. Dessutom är de baserade på naturliga och näringsrika ingredienser. Inte överraskande ger de djup restaurering och återbyggande av ögonfransar från den allra första appliceringen.

Hur laminerade jag mina ögonfransar på egen hand med Nanolash satsen?

Jag började laminera mina ögonfransar själv! Jag var väldigt stressad. Men tack vare bruksanvisningarna som medföljde Nanolash Lash Lift Kit gick allt smidigt och enligt plan. Först tog jag mig tid att förbereda mina fransar. Jag tvättade bort min smink noggrant och torkade dem.

Sedan, med hjälp av ögonlappar, separerade jag de övre fransarna från de nedre. Sedan fäste jag stavarna och applicerade produkterna. Jag kom ihåg att:

  • lämna var och en av dem i cirka 7-10 minuter;
  • ta bort den föregående produkten innan du applicerar nästa.

Sedan tog jag bort stavarna.

laminera ögonfransar hemma effekten

Effekten var så bra att jag inte tror att jag har rätt ord för att beskriva den. Mina ögonfransar såg ut:

  • märkbart längre;
  • ordentligt böjd;
  • tjockare;
  • spänstig, mjuk och flexibel.

Effekten varade i cirka 6 veckor på mina skadade fransar. Tillverkaren anger att hållbarheten på lamineringen är ca 8 veckor. Det verkar som att om dina fransar är i gott skick och utan betydande skador kan effekten vara mycket längre dock.

Nanolash Lash Lift Kit – en sammanfattning av hemma franslaminering

Ögonfranslyft och lamineringsats från Nanolash är en produkt som ni alla borde testa. Jag kan själv se av min erfarenhet att resultaten är spektakulära.

Jag var nöjd med hur Nanolash Lift Kit återbyggde mina fransar. Det var länge sedan de var så mjuka och flexibla. Dessutom förbättras deras tillstånd med varje följande hemmalaminering. Kolla in det själv och dela dina åsikter med mig. Jag tror att ni alla kommer att bli nöjda med Nanolash Lash Lift Kit!

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar