Keratinberikat schampo från Nanoil. Hur fungerar det och borde du köpa det?

micellärt schampo med keratin Nanoil

Hej!

Idag vill jag ge dig en kort men förhoppningsvis användbar recension av det senaste, keratin micellärt schampo från Nanoil. 

Jag känner till Nanoil produkterna, brukar använda och älskar dom vilket jag känner är besvarat då produkterna älskar mitt hår tillbaka och lämnar det glänsande! Jag köpte dom direkt när jag fick höra att det hade släppts och har använt dom för att kunna skriva den här recensionen. Jag funderade först vilket utav de micellära schampona jag skulle välja men valde det med keratin eftersom mitt slitna hår behöver det. Naturligtvis valde jag att köpa ett balsam och en keratin hårmask också för att göra hårkuren komplett. 

Tvättar keratin micellar shampoo från Nanoil håret ordentligt och effektivt? Passar det mitt hår? Skulle jag rekommendera det? Svaren och fler frågor finns nedanför.

Innan jag börjar att berätta hur mycket jag älskar det här micellära schampot så vill jag dela några ord om själva produkten – ingredienserna, effekterna och det bästa stället att köpa ifrån. 

Nanoil Keratin Micellar Shampoo

Det här är en väldesignad produkt i en elegant förpackning som verkar vara något som alla Nanoil produkterna har gemensamt. Den är svart och guld och jag blev kär i direkt. Det är inte därför man köper en produkt men det gör ju inget att den är snygg att ha på hyllan, eller hur?

Det är tre huvudingredienser som gör att det här micellära schampot för skadat hår reparerar håret snabbare, skyddar håret från uttorkning och slitage osv. 

Dessa tre nyckelbeståndsdelar av Nanoil Keratin Micellar Shampoo är: 

  • miceller – molekyler som fångar och tar bort allt smuts och orenheter från hårstråna och hårbotten
  • keratin – protein som bygger upp hårstråna och kan därför reparera skador
  • ricinolja – naturligt extrakt som skapar glans och gynnar hårväxt. 
micellärt schampo med keratin Nanoil

Trots att ricinolja är en av huvudingredienserna så är schampot förvånansvärt lätt och väldigt effektivt som är tack vare den micellära formulan. Istället för att tynga ner håret så lämnar detta schampo ditt hår fräscht och glansigt som är exakt vad skadat hår behöver. Det här är det enda schampot som både tvättar och reparerar håret samtidigt. Jag gissar på att det såklart behövs mer än bara schampo för att komplett reparera extremt skadade hårstrån, därför är det bättre att kombinera med balsam och en bra hårmask. 

Micellar shampoo med keratin från Nanoil – första intrycket

Låt mig börja med att säga att det här var det första micellära schampot som jag har testat, därför har jag inte mycket erfarenhet av sådana formler. Men, om det rengör alla hårstrån så bra att du inte behöver tvätta håret varje dag så är jag på. 

Nanoil Keratin Micellar Shampoo löddrar bra och är lätt att fördela i håret, vilket gör att det är lätt att tvätta (utan trassel). Man behöver väldigt lite av schampot för att tvätta mediumlångt hår (som mitt) vilket är ett stort plus eftersom det håller länge och blir mindre kostsamt för min hårvård. Så att tvätta håret med keratin micellär schampo från Nanoil så är jag på, speciellt eftersom den har en underbar doft som sitter kvar i håret hela dagen. Om du tvättar håret på morgonen så känner du fortfarande doften på kvällen.

Hur rengör och konditionerar Nanoil Keratin Schampoo håret?

Ordentligt! Det här är ett schampo som man borde testa utan tvekan. Det tvättar inte bara håret utan gör det också fräscht och återställer pH värdet i hårbotten. Utöver det så är det berikat med ämnen som är ger näring och reparation av hårstråna. Jag har tvättat håret med Nanoil Keratin Micellar Shampoo i tre veckor nu och jag kan redan bekräfta att:

  • det rengör mitt hår som inget annat schampo tidigare
  • det hjälper mig att hålla håret friskt definitivt längre
  • det gör håret mjukt, lent och glänsande
  • det minskar risken för irritationer och kliande hårbotten
  • det underlättar att borsta håret efter tvätt (förhindrar trassel)
  • det gör håret starkare vid varje tvätt
  • det förhindrar delade toppar

Om du tror att det är lika bra att köpa ett mindre dyrt schampo och att det här bara är ett schampo så ska jag förklara detta. Det här är så mycket mer än ett vanligt schampo – formulan rengör på djupet och ger näring till hårstråna. Naturligtvis så behöver du inte tro på mig – bara testa det själv.

micellärt schampo med keratin Nanoil

Nanoil Keratin Micellar Shampoo – pris och tillgänglighet

Det går inte att hitta det här schampot i en vanlig butik bland de billiga skönhetsprodukterna. Trots detta skulle jag välja keratin schampot från Nanoil om och om igen istället för de billiga schampona med farliga och irriterande ämnen. Även fast det är dyrare än de andra schampona så vet jag att jag betalar för hög kvalitet, effektivitet och resultat. Det lönar sig i slutändan! 

Om du vill testa på det här schampot (och jag lovar dig, du kommer tacka mig!) så kan du gå direkt till deras hemsida nanoil.co.uk där du kan handla Nanoil Keratin Micellar Shampoo. Det finns en hel serie så du kan även testa Nanoil Keratin Hair Conditioner och Nanoil Keratin Hair Mask. Det finns även naturliga, vegetabiliska oljor som jobbar bra tillsammans med den micellära formulan som finns i keratinschampot från Nanoil. 

Köp det, använd det och lämna en kommentar hur Nanoil Keratin Micellar Shampoo funkar för dig! 

Lära dig mer – www.nanoil.se

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar