Kraftfullt Värmeskydd Som Inte Förstör Volymen. Låt Mig Presentera: Nanoil Heat Protectant Spray!

värmeskydd torrt hår med Nanoil

Tjejer, vet ni vad värmeskydd för håret innebär? Använder ni produkter som skyddar hårstråna mot höga temperaturer? Jag satsar på att även om ni känner till produkterna så använder ni inte dem på grund av deras sidoeffekter. Ihopklumpade hårstrån som ser smutsiga ut är inte precis den look ni är ute efter. Men vet ni vad? Jag har en lösning som kan hjälpa er – Nanoil Heat Protectant Spray!

Termiskt skydd – nyckelelementet i hårvård

Låt oss vara helt ärliga: Till och med det bästa schampot eller balsamet hjälper inte överhuvudtaget om du inte skyddar håret vid värmestyling. Varför? För att varenda värmebehandling berövar håret på fukt. Varje gång du torkar håret med en fön eller plattar det med en tång – bidrar du till grovhet, sprödhet och kluvna toppar. Och när dessa konsekvenser av värmestyling träder fram, börjar hårbottnen få panik och utsöndrar mer talg än vad som behövs, vilket resulterar i plattare hår med frissiga toppar. Katastrof!

Värmeskydd som inte tynger ned håret

De flesta av er känner till värmeskydd men vill inte använda det. Och anledningarna är säkert flera. Först och främst inehåller majoriteten av dessa produkter alkoholer – och detta är ett dåligt tecken. I stället för att återfukta och skapa en jämn finish bidrar dessa kosmetikaprodukter till torrhet genom att sabba de yttersta lagret på håret. För det andra gillar ni kanske inte att oljebaserade värmeskydd klibbar ihop håret och får det att hänga på ett matt och fult sätt.

bästa värmeskyddande spray

Men vet ni vad? Jag har en lösning. Kolla in Nanoil Heat Protectant Spray. Detta är det enda termiska skyddet för hår som inte tynger ned håret eller berövar det på fukt. Hur kommer det sig? Eftersom Nanoil Heat Protectant Spray inte innehåller oljor eller alkoholämnen. Vad består den av då?

Kraften i silkesproteiner i Nanoil Heat Protectant Spray

Den skyddande effekten i Nanoils spray beror på de djupt konditionerande åtgärderna. Och denna effekt är tack vare silkesproteiner som fungerar som keratin genom att fylla i sprickor i håret. Dessutom bildar silkesproteinet en supertunn hinna runt varje hårstrå. Detta stänger inne vattnet inuti hårstråna, jämnar ut ytterlagret och skyddar håret mot höga temperaturer, låga temperaturer och andra yttre faktorer som förstör ditt hår.

När det återfuktas och jämnas ut blir håret också lättare att reda ut och styla. Jag tänker att detta är viktigt för de som inte gillar att använda flera produkter inför jobb eller en utekväll. Nu räcker det med att applicera Nanoil Heat Protectant Spray för ett skyddat, fluffigt och mjukt hår.

Hur starkt är värmeskyddet? Så vitt jag förstått och märkt själv kan du ställa in temperaturinställningen på ditt värmeverktyg upp till 220 grader utan att ditt hår tar skada. Jag kan också berätta att du kan använda Nanoil Heat Protectant Spray som en hårspray för att fixa håret. Du kan använda sprayen på både fuktigt och torrt hår.

Om du är sugen på att spruta Nanoil Heat Protectant Spray över ditt hår har jag goda nyheter. Du kan få den levererad direkt till ditt hem. Besök nanoil.se och beställ en flaska eller två av denna fantastiska värmeskyddsspray. Jag föreslår också att du kollar in andra fantastiska hårprodukter från Nanoil eftersom de har några riktigt intressanta kosmetikaprodukter.

nanoil heat protectant spray

Glöm inte att lämna en kommentar nedan och dela med dig av dina tankar kring värmeskydd!

Relaterade artiklar

Nästa artikel
0 delningar