Min Favorit Inom Hårvård: Nanoil Keratin Conditioner

nanoil keratin hair conditioner

Hej!

Jag är glad över att kunna berätta om min nya favorit som heter Nanoil Keratin Hair Conditioner. Detta är en riktigt häftig produkt som jag stötte på för ett par veckor sen.

I början kände jag inte för att prova den. Jag kunde trodde inte på att en conditioner kunde reparera skadat hår. Men jag hade fel… Fortsätt läsa för mer detaljer om mitt hår-äventyr med Nanoil!

Nanoil Dual-Phase Hårbalsam

Du känner förmodligen redan till Nanoil eftersom jag redan skrivit flera recensioner om varumärkets håroljor som anpassats till olika typer av hårporositet. Nyligen har de berikat sitt sortiment med dual-phase balsam som innehåller: keratin, silke, alger och arganolja.

Urvalet av huvudingredienser är inte särskilt innovativt, men formen, precisionen och effekten av Nanoil Conditioners fångade min uppmärksamhet direkt. Den svart-guldiga flaskan är riktigt snygg, produkten är lättviktig och har en praktisk pump för att applicera misten på håret. För mig är detta en både exklusiv och praktisk produkt eftersom den ser fantastisk ut, har en underbar effekt på mitt hår och erbjuder bra värde för pengarna.

Nanoil Keratin Hair Conditioner. Vad bör man veta?

Jag ville prova på den keratinbaserade versionen eftersom jag aldrig tidigare använt ett keratinbalsam, så detta var en ny grej som jag var nyfiken på. Dessutom led mitt hår av smärre skador och slitningar. Låt mig fortsätta med lite detaljer kring Nanoil Keratin Hair Conditioner. Du undrar säkert vad produkten består av, hur den fungerar och hur man använder den.

keratin hair conditioner nanoil

[INGREDIENSER]

Precis som namnet antyder är Nanoil Conditioner baserad på keratin. Detta protein är huvudkomponenten som gör att detta simpla balsam reparerar håret. Keratin gör detta tillsammans med andra ingredienser, särskilt växtproteinerricinolja och pantenol. Provitamin B5 konditionerar håret och hjälper till att hålla det fuktigt medan ricinolja – en berömd hårväxt-booster – förstärker och återställer balans i hårbotten.

[FORM]

Som sagt är Nanoil Keratin Hair Conditioner en lättmist-aktig produkt. Dual-phase formulan förbättrar håret effektivt när du sprayar det efter schamponering. Notera: produkten tynger inte ned håret och är en leave-in behandling. Extra poäng för detta eftersom de flesta tjejer gillar inte att skölja ur produkter hela tiden och slutar därför ibland använda conditioners helt och hållet.

[RESULTAT]

Så har vi nått den viktigaste punkten, nämligen effekterna som uppnås med Nanoil Keratin Hair Conditioner. Med tanke på ingredienserna kan du nog gissa att detta är en intensiv repareringsbehandling: den hjälper till att reparera skada, förhindrar slitningar, motverkar att topparna klyvs. Samtidigt gör den det ett bra balsam ska: den förenklar kamning, gör håret lenare, mjukare och kontrollerar frissighet och statiskt hår.

Om du har problem med ditt hår – ostyrighet, trassel efter schamponering, dåligt skick, skada, kluvningar – kan detta keratinbalsam hjälpa dig att återuppliva hårstråna och göra dem friska och vackra igen.

[ANVÄNDNING]

Kräver dessa fantastiska effekter massa tid och ansträngning? Inte alls! Nanoil Keratin Hair Conditioner är inte krävande. Du behöver bara schamponera håret, handdukstorka det försktigt och applicera balsamet utan att skölja ur. Den keratinberikade misten täcker hårstråna och håller dem starka och vackra.

MIN FAVORIT <3

Om du vill se om keratinbalsamet verkligen fungerar och om det är värt priset, besök den officiella hemsidan och lägg en beställning på ditt keratin-hårkit från Nanoil.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar