Min Perfekta Skönhetsartikel? Argan Oil från Nanoil!

arganolja nanoil

Den har återfuktande och föryngrande effekter och är späckad med aktiva ingredienser… Låter som en perfekt kosmetika, visst? Vi snackar om Nanoil Argan Oil, min favoritolja inom skönhet. 🙂

Arganoljan från Nanoil är en rik källa på de viktigaste ingredienserna för hud och hår. Oljan extraherats från färska argannötter som finns på arganträden som bara växer på ett ställe i världen: söder och väster om Marocko. Eftersom oljan är kallpressad och oraffinerad behåller den också sina bästa egenskaper.

 

Nanoil Argan Oil: vilka egenskaper har oljan?

Denna guldolja består framförallt av essentiella fettsyror, särskilt olje- och linolsyror som har fantastiska egenskaper och är icke-komedogena. De skapar en tunn hinna på hudens yta som – tillsammans med ansiktsolja – håller huden hydrerad och skyddad.

Oljesyra: underhåller fuktnivåer i huden, förhindrar vattenförlust i hudlagren vilket håller huden återfuktad, samt reparerar hår och återställer lyster och motståndskraft.

Linolsyra: en naturlig ingrediens i människans talg som balanserar funktionen för talgkörtlarna, vilket gör huden återfuktad och fräsch, samt minskar komedoner.p

Dessa är dock inte de enda aktiva ingredienserna. Nanoil Argan Oil innehåller över 100 antioxidanter! Du känner säkert till dem:

E-Vitamin: det kan penetrera huden på djupet, motverkar rynkor och slätar ut ansiktslinjer, bekämpar fria radikaler, återställer ungdomligt lyster och jämnar ut hudtonen.

Karotenoider: de stimulerar fibroblasterna, vitaliserar kollagen och elastinfibren som skadas av UV-strålning, minskar transepidermal vattenförlust, bygger hudens styrka och ökar hastigheten för hudens läkeprocesser, samt ger en vacker och frisk hudton.

Skvalan: detta är en naturlig ingrediens i talget med antibakteriella, reparerande och vårdande effekter, levererar syre till alla kroppsceller vilket håller huden ung i utseendet.

Polyfenoler: de stärker och täpper igen kapillärerna, stimulerar blodflödet, har anti-aging, anti-inflammatoriska och antibakteriella effekter, agerar som kraftfulla antioxidanter och förhindrar pigmentfläckar och solskadad hud.

Arganolja från Nanoil – Effekter

  • den har en återfuktande, vitaliserande och vårdande effekt
  • den fördröjer hudens åldrande
  • den är en potent antioxidant som motverkar fria radikaler
  • den stärker hår, ögonbryn, fransar och naglar
  • den förbättrar hudens elasticitet och fasthet
  • den levererar vitaminer och mineraler till vävnad
  • den lindrar solbränd, irriterad eller sårad hud
  • den är snäll och säker för personer med AD, eksem och psoriasis
  • den hjälper till att bekämpa celluliter, ärr och bristningar

Vad gör Nanoils arganolja annorlunda?

Detta är en kvalitetsolja för alla hud- och hårtyper. Nanoil Argan Oil är veganvänlig och djurvänlig. Det organiska receptet har ECOCERT-certifikatet. Ingen intensiv färg eller doft. Nanoil har alla näringsämnen som är värdefulla. Den är också hypoallergenisk, icke-komedogen och 100 procent naturlig – du får en produkt utan parabener, silikoner och andra syntetiska ämnen. Det är ett toppval bland veganer, vegetarianer, eko-skönhetsentusiaster och alla som har problematisk, känslig eller aknedrabbad hud.

Du hittar min favoritkosmetika här nanoil.se/arganolja. Dela med dig av dina resultat, lämna en kommentar! XOXO

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar