Nanoil Hair Conditioner. Recension av en Superb Alg-Baserad Hårmist

hårbalsam med alger bäst

Hej :-)

Idag ska jag dela med mig av min recension av Nanoils hårbalsam som berikats med extrakt av havsalgersom är en FAVORIT bland skönhetsbloggareOavsett vilken blogg jag klickar in på hittar jag denna produkt följt av ett strålande omdömeGivetvis var jag tvungen att skaffa produkten själv för ett par veckor sen, och sen dess har jag använt den nästan religiöstJag är säker på att du väntar på min recensionDetta tycker jag om Nanoil Algae Hair Conditioner.

fuktgivande hårbalsam med alger

Nanoil Bi-Phase Conditioners

Vi börjar från början! Jag måste nämna att Nanoil lanserat fyra bi-phase balsam så förutom den jag recenserar kan du också kolla in:

– Nanoil Keratin Conditioner för skadat hår.

– Nanoil Liquid Silk Conditioner för frissigt hår.

– Nanoil Argan Oil Conditioner för svagt hår.

Jag är säker på att alla hittar en som passar dem eftersom varje huvudingrediens arbetar på lite olika sätt. Balsamet med algextrakt hamnade i mitt hårvårdskit eftersom jag tänkte att den kunde fungera bäst på mitt supertorra hår. Vill du åt alla detaljer? Här kommer dem!

Ingredienser i Nanoil Algae Hair Conditioner

Låt mig börja med det viktigaste, nämligen innehållet. Effekter och resultat hänger ju trots allt på komponenterna som utgör produkten.

1. Havsalger, kallat Nori, är en viktig ingrediens i detta balsam. Jag känner inte till denna typ av alger men en sak är jag säker på: alger är kraftfulla antioxidanter. Dessutom skyddar de mot UV och har en hydrerande effekt.

2. Detta är inte den enda ingrediensen dock. Formulan i Nanoil Algae Hair Conditioner är berikad på ricinolja och pantenol: två substanser med en konditionerande effekt för bättre fukthalt, skydd och revitalisering av håret.

3. En annan grej som är viktig att nämna är att receptet är fritt från parabener, SLS och SLES, smat andra irritanter som kan orsaka irritaiton i hårbotten. I stället är formulan berikad med hårbotten-vänliga silikoner som ger en utjämnande effekt.

Effekter av Nanoil Algae Hair Conditioner

Jag gissar på att du blir sugen på att köpa den när jag berättar om resultaten. Du hittar givetvis en nätt sammanfattning av fördelarna på Nanoils egen hemsida, men jag ska fokusera på de effekter som jag själv upplevde på mitt hår.

Nanoil gav mig:

– superjämnt och mjukt hår.

– lättkammat och lättstylat hår.

– återfuktat hår som aldrig torkar ut.

– befrielse från statiskt och frissigt hår.

Efter att ha använt Nanoil Algae Hair Conditioner är mitt hår studsigtjämnt och glänsande – helt enkelt underbart. Jag älskar att dra fingrarna genom mitt mjuka hår. Mitt hår har aldrig varit så bekymmersfritt!

Användning av Nanoil Algae Hair Conditioner

hårbalsam med alger bra

Den naturliga följdfrågan är: vad ska jag göra för att få dessa fantastiska effekter? Inte mycket – Nanoil Conditioners är väldigt lätta att använda!

Det fantastiska med detta balsam är att det är lätt och icke-överbelastande. Det är bi-phase och mist-aktigt så du sprayar bara det på tvättat, fuktigt hår. Sen tar du en kam och en fön, eller låter håret lufttorka: oavsett vad du väljer är effekten alltid briljant!

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar