Nya skönhetstrender: Nanoil ricinolja

Nya skönhetstrender - Nanoil ricinolja

Hej!

Jag älskar nya skönhetstrender och därför letar jag ofta efter nya produkter att testa. För ett tag sedan fick jag tag på Nanoil ricinolja – en ricinolja som skiljer sig från alla andra. Vad gör den annorlunda? Är det värt att använda den och hur gör man det?

Nanoil Castor Oil

Nanoil ricinolja har dominerat skönhetsmarknaden på internet, den får bara positiva omdömen, så det var logiskt att jag till slut var tvungen att skaffa den! Detta är den mest populära oljan för närvarande, och det beror på att den garanterar högsta kvalitet. Den innehåller inga parabener och skadliga ingredienser, så vi kan vara säkra på att den är säker.

Varför är det den bästa? Det är en naturlig, oraffinerad ekologisk produkt som kallpressas från ricinbönor. På så sätt behåller den alla de mest värdefulla egenskaperna för att ge oss en mängd skönhetsfördelar. Dessutom säljs den i mörka glasflaskor för att säkerställa att de mest värdefulla ingredienserna skyddas. Den är på 50 ml, vilket gjorde mig väldigt glad eftersom den vanligtvis säljs i små 30 ml-flaskor. Jag vet redan att den här oljan kommer att följa med mig länge.

Den bästa kvaliteten och ett överkomligt pris

I det här fallet går garantin om högsta kvalitet hand i hand med ett överkomligt pris. Det är verkligen värt att investera i den, även om den ändå inte kostar en förmögenhet. Det är en multifunktionell produkt som lyckas ersätta många andra kosmetiska produkter, så det slutar med att du ändå sparar pengar. Jag beställde den från www.nanoil.se den kom redan nästa dag.

Kallpressad ricinolja Nanoil

Den består av värdefulla fettsyror, bland annat ricinolsyra, som du inte hittar i någon annan olja. Den innehåller också oljesyra och linolensyra, flavonoider och terpenoider som är viktiga för hudvård. Den är också rik på vitamin A och E, mineraler och andra omega-syror. Det gör den till en oersättlig produkt som kan användas på olika sätt. Den är universell och perfekt för alla eftersom den inte orsakar allergier och har en lätt formula.

Fördelar med ricinolja

  • har antibakteriella och svampdödande egenskaper,
  • påskyndar tillväxten av hår, ögonbryn och ögonfransar,
  • gör håret och fransarna något mörkare,
  • skyddar huden mot skador,
  • jämnar ut, mjukar upp och ökar den naturliga lystern,
  • har rengörande egenskaper,
  • regenererar och stärker sköra och svaga naglar,
  • ger näring och säkerställer god återfuktning.

Upptäck 5 användningsområden!

Jag använder oljan på fem sätt som jag kommer att beskriva, men du ska veta att det finns många fler och att du i princip kan använda den på vilket sätt du vill.

1. För att stärka håret

Det här är den bästa oljan att smörja in håret. Varför? Den stoppar håravfall, håller hårbotten fräschare längre, och stärker och förskönar håret. Jag oljar in min hårbotten regelbundet, och håret blev snabbt närat, glansigt och förnyat. Min hårfärg är definitivt mer intensiv. Eftersom ricin liknar mänskligt keratin kommer produkten in i hårstrånas djupaste lager och regenererar dem på djupet, vilket gör att det ser vackrare och starkare ut än någonsin tidigare.

2. För ögonbryn och ögonfransar

Nanoil regenererar håret och påskyndar dess tillväxt, men den fungerar på samma sätt på mindre hårstrån. Vid regelbunden användning stärks hårsäckarna och växer snabbare, vilket gör ögonbrynen och ögonfransarna mörkare, längre och tätare. Jag rekommenderar den verkligen!

3. För naglarna

Jag värmer upp oljan och doppar händerna i den i några minuter, sedan torkar jag försiktigt med en pappershandduk och applicerar den vårdande krämen. Jag har upprepat denna behandling varje dag de senaste veckorna och mina naglar har blivit starka och slutat spricka och gå sönder. Om dina naglar behöver omedelbar förnyelse är detta något för dig.

4. För massage

Bristningar och celluliter störde mig mycket. Ricinoljans lätta formula gör den perfekt för massage. Det är inte samma tjocka olja som vi alla känner till från apoteket. Den här är helt annorlunda. Jag tillsätter några droppar eterisk olja i den och masserar de ställen där celluliterna dyker upp. Efter några veckor har huden blivit mycket slätare och fastare.

5. För borttagning av smink och oljerengöring

Jag slår vad om att ni alla redan har hört talas om att rengöra ansiktet med oljor, så jag bestämde mig också för att prova det. Oljan tvättade bort även vattenfast smink och huden blev mjuk och skön att röra vid. Produkten har antibakteriella egenskaper, så den hjälpte mig att bli av med ojämnheter, och nu är mitt ansikte felfritt. Hudens tillstånd förbättrades mycket snabbt.

100 % ekologisk Nanoil ricinolja

Kom ihåg att olika oljor kan kombineras, du kan skapa vitaminblandningar eller lägga till dem i ditt favoritsmink för att förstärka deras effekter. Möjligheterna är oändliga!

Vilka Nanoil-oljor har du redan provat och vilka är dina favoriter? Lämna en kommentar nedan!

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar