Semilac Care Flower Essence. Förtrollande Nagelbands- & Nageloljor (Recension)

Den perfekta manikyren handlar inte bara om nagellacket. Den innebär också jämna nagelband. Om vi vill ha en perfekt manikyr borde vi sträcka oss efter en olja för naglar och nagelband. För en perfekt finish oavsett färg eller design på dina naglar.

Är du nyfiken på hur jag håller mina nagelband mjuka och friska? Jag vill dela med mig av mina senaste upptäckter inom nagelolja!

Som ett fan av Semilac, la jag fort en beställning när jag såg deras nya nagel- och nagelbandsoljor. Och idag är jag redo att recensera Semilac Flower Essence Oils.

Vad bör man veta om dessa omtyckta oljor?

Semilac Flower Essence Oils

Semilac tog chansen och lanserade tre nya oljor för naglar och nagelband. De hade redan ett par liknande produkter i sitt sortiment men denna nyanlända produktuppsättning häpnade verkligen mig. Jag förälskade mig i de minimala glasflaskorna fyllda med bi-phase (alltså tvåfärgade) formulor och härliga blomblad.

Det är det som gör att Semilac Flower Essence Oils ser så lockande ut. Kolla bara in bilderna själv. <3

En trio som räddar skadade nagelband

Vad skiljer mellan de tre oljorna från Semilac? Bedöm själv vilken olja som passar dig bäst.

1. Semilar Flower Essence Violet Energy

Denna innehåller japanska körsbär, vilket också hela formulan är baserad på. Blåaktiga klintblomblad har blötlagts i flaskan. Denna olja fokusera på reparering, näring, återfuktning och skydd.

2. Semilar Flower Essence Orange Strength

Denna är baserad på en blandning av tre oljor: arganolja, aprikoskärnolja och gojibärolja. Ringblomsblad har dränkts i formulan. Denna nagelbandsolja återfuktar, stärker och skyddar.

3. SEmilac Flower Essence Pink Power

En rosa version med näringsgivande och återfuktande extrakt från grönt te, ginseng och solrosolja och rosmarinextrakt. I flaskan finns strawflowerblad.

Varför använda nagelbands- och nagelolja?

När jag ändå recenserar vill jag gärna berätta om varför vi borde använda nageloljor.

Oljor verkar väldigt simpla, men de ger oss friska och fina naglar som håller längre. De jämnar ut nagelväggarna, alltså huden runt naglarna. De förhindrar också huden från att torka ut och förebygger förekomsten av torra, grova nagelband. Oljor bevarar fukthalten och näringshalten i våra naglar. Om dina händer (som exponeras mot så pass många skadliga faktorer) behöver repareras, kan det räcka med en bra olja för naglarna.

Hur använder man Semilac Care Flower Essence Ols?

Lätt som en plätt! För att intensivt nära och återfukta naglar och nagelband, behöver du väldigt lite produktmängd. Skaka flaskan så att faserna blandas, mät ut oljan, lägg på händerna och massera in den noggrant i naglar och nagelband tills den absorberats helt.

Mina tankar om Semilac Care Flower Essence Oils

Är du intresserad av min åsikt om Semilacs nagel- och nagelbandsoljor?

Produkterna är praktiska och snyggt designade. Jag placerade min trio på spegelhyllan och blombladen som blandas i oljorna ser verkligen fantastiskt ut. Flaskorna reflekterar ljuset riktigt snyggt!

Jag vet – det handlar inte bara om designen. Recepten är absolut viktigast. Den gelaktiga oljan fördelas enkelt på huden och penetrerar den utan att lämna efter sig en fet hinna. De luktar dessutom underbart av körsbär, nektarin och litchi (beroende på val av olja).

Fungerar Seminac nagelband- och nageloljor?

Ingen tvekan. De fungerar!

Jag började använda Semilac Flower Essence Oils för tre veckor sen ungefär. Mina nagelband var torra, överväxta och stack ut. Jag började gnida in Flower Essence Orange Strength (ibland bytte jag mot de två andra) varje kväll före läggdags och efter varje manikyr. Nu kan jag skryta med friska, jämna och återfuktade nagelband. Jag behöver inte spendera tid på att klippa dem längre.

Jag rekommenderar oljorna helhjärtat! 🙂

Etiketter:, , ,

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar