Aura Botanica Kerastase – fylligt glansigt hår. Mitt hårmisttest

Hej tjejer!

I en månad har jag testat Kerastase Aura Botanica hårmist. Jag vet allt om det;) Idag kommer jag att berätta hur det fungerar, hur det luktar och om det är värt priset eller inte. Låt oss börja!

Aura Botanica — är det speciellt?

Hemligheten med denna produkt är dess ljushet kombinerad med naturliga oljor och blomvatten. Det gör att oljan har en lätt formel, som dessutom inte är fylld med alkohol eller silikon. Jag blev verkligen tagen av mistens doft — det är härligt och fräscht. Kerastase Aura Botanica har en arom av apelsiner och mjuka nötter.

Aura Botanica — vad är i kompositionen?

Kerastase Gloss Appeal innehåller 3 naturliga oljor och en eterisk olja, som i grunden finns där för att förbättra ditt humör och arbeta som hårparfym — Jag kände det på mitt hår i många timmar efter att ha applicerat misten.

I sammansättningen av denna produkt kan differentieras tre “fördelar” dvs naturlig avokado, kokosnöt och arganolja. Dessa säkerställer fullständig glans, tränger djupare hårstrukturer, tar hand om rätt hydratisering i håret, skyddar mot skador, mjuknar håret nedåt med felaktiga produkter.

Aura Botanica — hur fungerar det?

Hårmist av Aura Botanica beskrivs som en Gloss Essence och det är dess huvuduppgift. Den är avsedd för normalt eller lite känsligt hår. Det kan dessutom användas för normalt och färgbehandlat hår. Produkten ger näring till både hår med en ordentlig hydratiseringsgrad och hår som börjar bli rufsigt och torrt. Aura Botanica disciplinerar håret väldigt bra. Jag var glad över det från första gången. Doften är fantastisk och förbättrar ditt humör. Skillnaden i hår är synlig nästan omedelbart. Jag använder Aura Botanica på torrt hår för att se hur misten fungerar och om det är nedtyngt eller inte. Ingenting som det händer någonsin och håret fick elasticitet och blev disciplinerad, blank och lättare att styla.

Aura Botanica — hur regenererar det håret?

Här måste jag spräcka din bubbla — när det gäller regenerering — spraya lite dimma på håret räcker inte för att helt förbättra dess tillstånd. Jag tycker att du ska använda hela Aura Botanica-samlingen, som är schampo, balsam och glans-essens. Misten är mer för daglig frisering — tack vare det vet jag att mitt hår är skyddat, glättat och slätt utan att använda silikon eller tätningsmedel. Olja i spray av Aura Botanica kommer aldrig att ersätta vanlig hårolja. Ska du köpa den? Uppriktigt sagt: Jag skulle mycket hellre investera mina pengar i dyrare olja för hårolja än den billigare sprayen som bara gör håret glansigt och skyddar det.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar