Bästa ögonconcealers. Hur väljer man rätt?

Det enda effektiva vapnet för mörka cirklar är korrekt matchad concealer.

Trötta ögon? Mörka cirklar runt ögonen? Oönskade pigment? Enbart foundation kan inte hantera det, så du borde alltid ha en concealer till hands. Hur väljer man den? Vilken är bäst? Jag hoppas att mina tips kommer att vara till nytta för dig och hjälpa dig att välja utan större problem.

Den bästa concealern är…?

Vi undrar ofta vad som verkligen är viktigt när det gäller concealer. När allt kommer omkring fungerar alla lika bra och förväntas kamouflera mörka cirklar runt ögonen. Men extremt viktigt är lätt formel eftersom huden runt ögonen är mycket tunn och delikat. Det andra viktiga är den rätta nyansen som borde vara en ton lättare än foundation så att sminket blir mer naturligt. Låt dessa två regler vägleda dig när du väljer kosmetika.

Felaktigt vald concealer kan ge dig en effekt omvänd till den avsedda. Det kan torka ögonområdet, samlas i veck och mer. Allt detta gör att rynkor och trötthet är mer synliga. Nedan kommer produkterna aldrig att göra det för dig.

DE BÄSTA ÖGONCONCEALERNA

  1. Maybelline, Dream Lumi Touch – har en lätt formel och säkerställer naturlig markeringseffekt för din hud; ingen maskeffekt, den är fettbeständig och har ett bra pris.
  2. Astor, Skin Match Twist Concealer Pen – ännu billigare alternativ, som är highlightingconcealer för ögonområde som matchar hudfärgen; belyser huden på ett naturligt sätt.
  3. Bourjois, Healthy Mix Correcting Concealer – också förslag till bra pris; gör att du ser frisk ut, täcker perfekt och är långvarig, eftersom den stelnar lätt efter applicering.
  4. L’Oreal, Lumi Magique Touch Of Light – En annan framhävande concealer i penna med ljus, gelkrämstruktur; kamouflerar även mycket mörka cirklar och är mycket pigmenterad.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar