Den högst rankade produkten på min blogg: Nanoil Vitamin C Face Serum

Letar du efter ett bra serum som kan återuppliva din hud och få den att se fin ut igen snabbt? Det serum du kan använda oavsett hudtyp, ålder, årstid eller tid på dagen? Jag älskar produkter som inte kommer med en massa ”begränsningar” (”du borde inte använda den tillsammans med…”, ”använd det bara på eftermiddagen”, ”var försiktig eftersom…”). Det är därför jag tycker så mycket om Nanoil Vitamin C Face Serum. Känner du till det märket? Om inte, är det dags att börja följa med i svängarna eftersom de har perfekta ansiktsserum och andra fantastiska produkter att erbjuda. Idag lägger jag upp en ärlig recension av en hudvårdspärla: Nanoil Vitamin C Face Serum.

C-vitamin. Varför tjatar alla så mycket om det?!

Varför har C-vitamin blivit den ”eftertraktade” kosmetiska ingrediensen? Vi har alltid känt till den använt den för att förstärka vårt immunförsvar, så kan vi inte bara ta det som kosttillskott?

Nej, tyvärr. Kosttillskott har en betydelse, men den formen av C-vitamin utför sitt jobb inuti kroppen och tar hand om systemen och organen. Om du vill uppleva dess gynnsamma effekter på huden behöver du rätt skönhetsprodukt som har rätt form av C-vitamin. Om du fortsätter läsa så förstår du vad jag menar.

Vilken effekt har C-vitamin på huden?

Vi svarar på den här nyckelfrågan. Vad är poängen med att använda den? Hur gynnar C-vitamin din hud? Effekten är bättre än du tror!

C-vitamin är en av ungdomens tre vitaminer. Så den föryngrar uppenbarligen och fördröjer även åldrandet. Den är mer effektiv än många andra ämnen. Det är även perfekt för att förbättra hudens utseende och skick – tack vare C-vitamin kan du glömma tråkig, livlös hud, svullna ögon efter sömnlösa nätter, mörka ringar under ögat eller andra fläckar. Din hud blir helt felfri. Strålande, fräsch, utvilad, smidig och ungdomlig.

C-vitamin och dess former – det är inte alla som fungerar!

Det är sorgligt, men inte alla former av C-vitamin är lika effektiva. Kosmetikatillverkare försöker lura oss genom att använda C-vitamin som oxideras innan den kommer in i huden. Askorbinsyra är den bästa rena formen av C-vitamin men den oxideras väldigt snabbt. Kosmetologer har gjort några derivat men de ger inga bra resultat. Tack och lov fick de fram 3-0 etylaskorbinsyra som är helt perfekt! Den är den bästa formen som någonsin skapats: 100% ren C-vitamin. Den ger en fantastisk effekt och man ser den redan efter första användningen av Nanoils serum. Så exakt hur förbättrar det huden?

Nanoil Vitamin C Face Serum: effekt på min hud

Jag ska komma direkt till saken – det här är ett anmärkningsvärt bra serum. Jag har aldrig använt någonting som över huvud taget liknar den här juvelen. Det återupplivar och reparerar huden på ett fantastiskt sätt, vilket omedelbart förbättrar utseendet – det är som Photoshop på flaska! När du väl smörjer in serumet i ansiktet får det dig att se bättre ut. Produkten ”trollar bort” tröttheten, minskar färglöshet och matthet, lyser upp och ger mer energi. Med tiden (för min hud tog det några veckor) blir effekten permanent – huden får den jämna färgen tillbaka, rynkorna blir mindre märkbara, man har inga fler pigmenteringsmärken och brister. Ansiktet är helt fylligt, avslappnat och full av spänst. Underbart!

Hur använder man Nanoil Vitamin C Face Serum?

Jag använder det på morgonen men du kan gärna applicera det två gånger om dagen om du vill. Du kan även använda det som nattbehandling. Jag älskar att serumet är perfekt att ha på sig under smink. Jag rekommenderar det verkligen – det är perfekt för alla hudtyper, även om du har problem med finnar och andra brister. En riktig hudläkare på flaska! Ge det en chans och berätta för mig om du älskar Nanoils serum lika mycket som jag gör 🙂

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar