Ekologiskt bomullstyg för hudexfoliering – Bra eller Inte?

Recensionen av en sådan produkt som Organic Muslin Face Cloth for Extra Exfoliation kommer förmodligen att överraska dig. Det här är något helt nytt bland dussintals texter om peeling, krämer och ansiktsmasker. När allt kommer omkring är hudvårdstillbehör lika viktiga, visst då?

Mjukhet, jämnhet och perfekt hudfuktighet är effekten av ordentlig hudvård. Viktigt är massage, peelings, krämer och många andra behandlingar som vi exponerar vår hud för (till exempel mikrodermabrasion). Allt är gjort för att se vacker ut och hålla sig borta från att ha problem med att applicera smink. Hur tar man hand om ansiktshuden på ett snabbt och effektivt sätt?

Nyligen har jag lagt händerna på
Organic Muslin Face Cloth for Extra Exfoliation

Jag skulle vilja berätta några ord om plus och minus av en sådan lösning, där faktiskt detta bomullstyg kommer från, hur man använder den och vad vi kan få tack vare det. Kort sagt, jag ska förbereda en typisk produktrecension för dig 🙂

Beskrivning av produkten:

Organic Muslin Face Cloth med rengörande och exfolierande effekter är gjord av ekologisk bomull av sällsynt intertextur. Det är mjukt och mycket känsligt att hålla på så det fungerar bra för att tvätta känslig hud hos barnen. Det liknar en klassisk linduk men Muslin Face Cloth är mer känslig och lätt. Det produceras av många märken, och det är Herbfarmacy, Pai Skincare, eller Mel Millis, för att bara nämna några.

Hur fungerar det?

Organic Muslin Face Cloth:

  • har exfolierande egenskaper: tar bort döda epidermisceller;
  • är perfekt vid rengöring: begränsar igensatta porer och akneutveckling;
  • kan användas för sminkborttagning: när det används med en lämplig vätska tar tyget bort makeup;
  • ger massage: förbättrar blodmikrocirkulationen i huden;
  • fungerar som en komprimering: När det blöts med flytande ansiktsmasker underlättar duken absorption av närande ämnen.

Hur använder man det?

Min personliga procedur med att använda duken är alltid densamma, eftersom det enligt min uppfattning är det enda sättet vi kan dra nytta av produkten.

Jag börjar med att göra duken fuktig med hjälp av ljummet vatten och sätter det blött på mitt ansikte – tack vare det öppnar huden min porer. Sedan applicerar jag en olja, en lotion eller en rengöringsgel i mitt ansikte. Återigen använder jag Organic Muslin Face Cloth för att distribuera en kosmetika över hela mitt ansikte (jag tillämpar en cirkelrörelse). Tack vare detta tvättar jag mitt ansikte, exfolierar döda epidermisceller och ger mitt ansikte en delikat massage – allt i ett. Jag tar bort rester av färgkosmetika och sedan tvättar jag dem ner genom tyget med kallt vatten. I slutet använder jag duken som en kylkompress som jag lägger på mitt ansikte för att fräscha upp det och sammandra hudens porer.

Fördelar med Organic Muslin Face Cloth:

  • det är mer känsligt än peelings och andra hudexfolieringar;
  • du kan justera graden av exfoliering genom att trycka tyget i ansiktet lite starkare;
  • kan användas för andra procedurer, inte bara för att exfoliera;
  • efter användning blir huden renad, mjuk och mycket smidig.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar