Hur fungerar brun utan sol krämer? Min favorit hud bronzing kosmetika

Tjejer gillar bronsfärg;) Majoriteten av kvinnorna älskar att ha sin kropp solkysst. Men vad ska man göra om våren och början på sommaren är grumlig? En anständig brun utan sol kräm är mitt förslag här. Men använd det klokt!

Hur använder man en brun utan sol? Detta är en av mina favoritprodukter som jag använder i början av varje sommar. Faktum är att jag börjar använda kosmetikan några dagar före tiden för korta kjolar och klänningar börjar. Jag känner mig obekväm med vita ben och jag slår vad om att du förstår mig helt.

Om du använder en brun utan sol kräm, kom ihåg:

  • att inte köpa den billigaste eftersom det är mycket möjligt att det lämnar en ojämn solbränna;
  • det är antalet oljesubstanser som räknas, inte mängden garvningsämnen;
  • att exfoliera döda epidermis celler innan du applicerar kosmetikan;
  • färgens mättnad beror på mängden kosmetik som används och antalet appliceringar.

Enligt min erfarenhet kan jag berätta för dig att en högkvalitativ självkräm kostar lite mer, men den här investeringen lönar sig. Billigare kosmetik med bronsande effekter tenderar att lämna fula smetar oavsett hur stark ansträngning vi lägger på att fördela produkten jämnt. Dessutom brukar de billigare krämerna färga huden orange som gör att den slutliga effekten ser onaturlig och artificiell ut. När allt kommer omkring letar vi efter en produkt som hjälper vår kroppshud att imitera den riktiga solbrännan, rätt?

De bästa brun utan sol krämerna är (enligt min mening):

  • Dove DermaSpa, Summer Revived
  • Fabulous Self Tan Mousse Medium Vita Liberata
  • Saint Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Här kommer 100 poängs frågan. Vet någon hur en brun utan sol kräm fungerar?

Jag kunde göra quizen men jag är rädd att majoriteten av er inte skulle veta svaret. Har du någonsin undrat hur en vanlig brun utan sol fungerar? Om det matchas med kroppen, kommer en brun utan sol att göra jobbet, så det finns inget behov av att bli förskämd av hur produkten fungerar. Jag har också hört att vissa människor tror att en brun utan sol kräm är en typ av kroppsfärg, därför kan du inte hoppa i vattnet direkt efter applicering. Dumheter!

A Brun utan sol kräm är en kosmetisk produkt som presenterar huden med en brunaktig nyans tack vare en aktiv substans (DHA) som kommer i en kemisk reaktion med aminosyror i corneum. Det färgar huden efter 1-2 timmar efter applicering. Det här är anledningen till att du inte får hoppa i vattnet eftersom produkten kanske delvis kan tvättas bort. Dessutom kan kosmetikan inte ha tillräckligt med tid för att bli absorberad där den ska. Vad som är viktigt, försvinner effekten av suntan tillsammans med den naturliga processen av hudavskylning.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar