Jag testade Better Than Sex av Too Faced! Kolla in min åsikt

Hej, älsklingar.

Idag har vi en mascararecension — Det är en mascara som (uppenbarligen) är en av de bästsäljare i världen. Jag pratar om Better Than Sex Too Faced. Jag undrar varför det är så populärt. Vad är så bra med det? Förutom det vågade namnet, har denna mascara ingenting som kan indikera att det är något speciellt. Staven är inte en skönhet och är absolut inte innovativ — många andra mascaras har stavar med liknande form och är inte lika välskötta som den här. Dessutom är det inte som vi gillar det, vilket betyder silikon, utan syntetiskt. Men det obestridliga faktumet är att denna mascara säljer med överraskande (och helt oklart för mig) hastighet. Jag bestämde mig för att köpa den och testa den.

När det gäller förpackningen är den faktiskt ganska cool. Flaskan är gjord av metall och har en färg av mjuk, pastellrosa. Skriften var inbäddad och hålls i samma färg som resten, medan hela saken är fantastisk också på grund av att mascaran är matt.

När det gäller namnet, ja, det är smart, vågat och perverst, definitivt köpte de flesta kvinnorna det på grund av dess lite suggestiva namn. Men det fungerar inte för mig. Ingen kosmetika kommer någonsin att bli bättre än… 🙂 Tanken bakom denna mascara och dess skandalösa namn gör tricket — det tvingar dig att prova det.

På många webbplatser läser jag att den är full av kollagen och peptider, så det ger näring och allting. Däremot, när du tittar på kompositionen ser du att Better Than Sex är en mascara med så många konditioneringsingredienser som kontroversiella. Till exempel hatar jag fibrer i mascaran. Ingen mascara med fibrer kommer att ha en positiv inverkan på mina fransar — Efter en tid upplever jag alltid obehag eftersom mascaran på något sätt irriterar ögonen och dess mikroskopiska fibrer kommer i kontakt och det är outhärdligt. Better Than Sex innehåller polyesterfibrer som bygger upp volym och längd på varje ögonfrans. Effekten kan vara vacker och denna mascara kommer att älskas av alla tjejer med korta ögonfransar. Den timglasformade staven är det bästa som kan användas när det gäller en genomsnittlig syntetisk stav — det har åtminstone en möjlighet att greppa och separera varje ögonfrans. Volym och längd upprätthålls vid applicering av det första lagret, eftersom varje efterföljande (tyvärr) klumpar snurrar och skapar spindelben. Ett lager är tillräckligt för att utföra full sminkning. Better Than Sex är en mascara du behöver veta hur man använder och du måste vara immun mot fibrerna i kompositionen. Faktum är att när jag äntligen “förstod” vad som är det bästa sättet att applicera denna mascara uppnådde jag en mycket tilltalande effekt av långa och djupa svarta fransar. Min glädje var inte långvarig eftersom efter ca 4 timmar kände jag den här dåliga irritationen i ögonen. Fibrerna påminde mig om sin existens. Trots att mascaran ger bra resultat på ögonfransar — är det tyvärr inte för mig … och det är absolut inte bättre än sex 🙂

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar