Kol från Japan eller Bamboo-Sei Intense av Yoskine

Det fanns kolpeeling ansiktsmasker och koltvål för att rengöra huden från toxiner. Det fanns också svart tandkräm som ger vitare tänder. Svart peeling gjord av vulkanisk lava bröt försäljningsrekord speciellt bland människor som aktivt utför sport eftersom dessa inte bara tar bort toxiner utan ger också lugn och avkoppling till musklerna.

Kosmetiska företag bestämde sig för att följa trenden och sälja kolkrämer.

Dessa förväntas djupt rengöra huden från gifter och är dedikerade till medborgare i alla större städer och storstäder där smuts och föroreningar är ett allvarligt problem.

Yoskine introducerade 3 hudvårdsprodukter som ska rensa huden, dra åt bredare porer på ytan och mest av allt platta ut rynkor. Du kan välja mellan 3 produkter:

  1. DAY & NIGHT CREAM BLACK WRINKLE REDUCER WITH BAMBOO CHARCOAL
  2. BLACK EXFOLIATING MASK WITH BAMBOO CHARCOAL
  3. BLACK PERFECTING SERUM WITH BAMBOO CHARCOAL

Under de senaste två veckorna använder jag Day & Night Cream Black. Det är en lysande produkt för mogen hud, som trots åldern fortfarande är bra: oljig och blank i T-zonen.

Black Wrinkle Reducer av Yoskine frestade mig mestadels med att vara en universell kräm som är lämplig att använda under dagen som sminkbas och på kvällen efter sminkborttagning. Denna kräm är inte lika svart som kol eller känd för dig som svart koreansk ansiktsmask. Krämen har en tennfärg och är inte fet. Dess formel bestäms som en gel, delikat och perfekt för sommaren (kolkräm absorberar bra).

Jag köpte det eftersom jag var intresserad av de aktiva substanserna i Black Cream av Yoskine: naturlig träkol från bambu, vilket perfekt mattar huden, argansyra från polypore och svart tebladsextrakt. Dessutom håller Yoskine lyftkomplex som slätar rynkor och påskyndar kollagenproduktionen i huden.

Två veckor räcker inte för att tala om spektakulära resultat, men på grund av att krämen appliceras två gånger om dagen kan jag gå vidare och berätta om den mjukgörande och hudhydrerande effekten som gör den fast och mjuk. Hudporerna skärs också. Jag är mycket nöjd med black cream av Yoskine — Den är perfekt för den varma sommardagen, allt på grund av dess lätta gelkonsistens.

Bambukol uppmuntrar mig till den punkt som jag avser att köpa hela uppsättningen tillsammans med peelingmasken. Jag väntar tills samlingen kommer att kompletteras med ett kolögonserum.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar