L’Oreal Elvive Clay Shampoo Test

Hej tjejer!

Idag granskar jag det senaste L’Oreal shampoot. Jag satsar på att de flesta av er har stött på produkten när ni handlar kosmetika. Shampoot fångas av ögat tack vare vackra azurblå och mintnyanser på flaskan.

Shampoot tillhör det senaste L’Oreal Elvive Clay-sortimentet. Förutom de fyra hårprodukterna lanserades leransiktsmasker. Jag hoppas att få testa dem inom en snar framtid (och dela mitt intryck med dig!).

Jag blev frestad att köpa shampoo av två skäl. Den innehåller kosmetisk lera och den är designad för min hårtyp – oljiga rötter och torra toppar. Produkten är rik på tre leror som har ett mål – rengöra håret och hårbotten noggrant, lyft rötterna och tillsätter 72h volym. Shampoo ska öka sken och fuktar hårtopparna utan att tynga ner.

Det är teorin och löftena. Vad sägs om verkligheten?

Tyvärr… det är inte så jättebra.

För att vara ärlig har mitt hår inte varit så dåligt under lång tid. Jag vet inte om det beror på leran eller blandningen av lera och konserveringsmedel. Det är en sak jag vet säkert – Jag gjorde mitt hår olyckligt. Istället för hydrering fick jag tråkiga hårstrån som jag inte kunde ställa på eftersom de var extremt styva. Avtovning var svårt. Efter hårtorkning var mitt hår statiskt och fick lite roligt återstod (lera?).

Det var första och sista gången jag använde L’Oreal shampoo. Det måste ha varit lite svart magi… Jag är rädd att tillämpa den igen på mitt hår. Kanske är shampoo inte bra för fint hår och tynger bara ner det. Jag hoppas att leransiktsmasker kommer att ge bättre effekter 🙂 

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar