Min kosmetiska önskelista. Produkter jag behöver ha i sommar

Hej alla!

Sommar är den perfekta tiden att skapa en kosmetisk önskelista. Jag inkluderade produkter som hjälper mig att överleva varma, soliga dagar och skapa den perfekta makeupen. Några av dem vill jag bara prova. Kolla in det!

1. Clarena Snake Filler

Kosmetikan innehåller ormgift, som framgångsrikt ersätter botox eller andra stärkande ämnen. Uppenbarligen, omedelbart efter appliceringen, blir huden stram och jämn. Är det sant? Jag hoppas att få reda på det snart. Clarena Snake Filler kommer att bli den första kosmetikan från detta sortiment. Produkten innehåller också peptider som återfuktar, regenererar och föryngrar ansiktets hud.

2. Inglot Brow Gel

Den utformar ögonbrynen, förskönar makeupen och förbättrar ansiktet. Jag skulle testa Inglot Brow Gel en gång för länge sedan, men en annan sak fick min uppmärksamhet. Hur fungerar den här produkten? Den kammar, arrangerar och fixerar allt hår i en båge. Enligt beskrivningen på tillverkarens hemsida kan gelén användas på vilken färgkosmetika som helst. Dess formel är resistent mot vatten och svett. Placeras direkt på ögonbrynen, betonar sin naturliga färg.

3. Kiehl’s Ren Vitality Skin Renewing Cream

Kiehl’s cream innehåller naturliga ingredienser: Manukahonung och röd ginseng. Tack vare det är huden skyddad, skyddad mot skadliga yttre faktorer, fuktad och näring. Dessutom är kosmetiken idealisk för personer med känslig hud (som min). Om du också vill behandla dig med den här produkten måste du spara lite mer pengar – Kiehl’s kräm är inte billigt.

4. Make Up Revolution Make-up Brush

Även om det liknar en skoborste, är det min kosmetiska måste-ha. Enligt många flickors åsikter sprider den foundation mycket bra, irriterar inte huden och är lätt att rengöra. Borsten har mjuka borstar, ett bekvämt handtag och varumärket erbjuder en mängd olika storlekar för att passa ögonområdet, hörnet av munnen och näsan. Jag kan inte vänta med att prova Make Up Revolution-borsten!

5. Estee Lauder Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup

Denna extremt geniala produkt måste hittas i min skönhetspåse. Den har en inbyggd svamp som blötläggs med foundation. Du behöver inte en pensel eller svamp för att använda den; Du kommer inte ens att få stänk på dina fingrar. I beskrivningen av tillverkaren läser vi att tack vare foundation kommer huden att vara jämn och full av strålning, och missfärgning och rynkor kommer att försvinna. Estee Lauder kosmetika är så liten att den lätt kan passa in i en handväska. Märket erbjuder olika nyanser. Var och en av er kommer att hitta den perfekta för dig.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar