Nanolash ögonfransserum – Min älskade Ögonfransräddare

Hej Alla Vackra <3

Dagens inlägg är väldigt betydande eftersom jag har känt mig vackrare nyligen. Det beror på förvånansvärt LÅNGA ÖGONFRANSAR som jag inte fått på grund av falska förlängningar eller till bifogade kluster men till mitt underbara Nanolash ögonfransserum.

Om jag skulle ge en ”kosmetisk Oscars” (jag vet att många flickor faktiskt gör det på sina bloggar och vloggar) skulle Nanolash vinna i kategorin Ögonvård för det som har gjort så mina ögonfransar inom en månad är ett slags mirakel… eller faktiskt kraften i exakt utvalda ämnen av hög kvalitet som intensivt tar hand om, stärker och uppmuntrar till snabb ögonfranstillväxt.

Jag lärde mig om Nanolash serum av misstag. En gång på min träning, träffade jag en vän som jag inte hade sett på länge. Det första som slog mig var de extremt långa, snygga och böjda, täta ögonfransarna hon hade. Jag frågade henne om hon hade falska ögonfransförlängningar och hon svarade med ilska:

’Nej! Jag skulle aldrig göra sådan skada på mina ögonfransar. Detta är bara Nanolash serum. Har du inte hört talas om det? Allvarligt?!’

Hm… Nej, jag har inte hört talas om det. Allvarligt. Jag önskar att jag lärde mig om produkten tidigare men ändå bättre sent än aldrig, eller hur? För att vara ärlig var jag inte intresserad av ögonfransar alls. Jag trodde (eller lurade mig själv) att en anständig make-up-borttagande lotion själv skulle ge näring till det lilla håret runt ögonen. OK, Det var några månader som mina ögonfransar var i ett mycket dåligt skick. Jag märkte att i vissa fall skadades mina ögonfransar på något sätt efter vintern – frost plus torr luft som ägdes i kylskåp… du vet vad jag pratar om. I grund och botten hade jag inga större problem med mina ögonfransar, men den tiden när jag märkte SÅDANA VACKRA FRANSAR som min vän hade… nåja. Det var bara så himla vackert. Jag ville också ha sådana ögonfransar. Så långa och vackra. Jag tror att tack vare så långa, vackra ögonfransar ser hela ansiktet mer välviljigt ut, yngre, snyggt och fullt av liv. Detta måste vara en slags lyx, vakna på morgonen och se bra ut utan att applicera MASCARA.

Jag beställde Nanolash på produktens officiella hemsida utan några problem. Det kom snabbt, packat i en mycket snygg box. Jag måste erkänna att produkten ser väldigt bra ut, mycket elegant och till och med uteslutande, skulle jag säga. Det är bara väldigt noggrant utformat och helt enkelt sött – svart, tillverkat av metallmaterial, med silverinskription. Jag uppmärksammar paketet som en produkt hålls inne för, eftersom det enligt min mening när tillverkaren tar hand om höljet betyder det att de värderar den produkt de säljer.

Nanolash har en mycket exakt borste som efter några månaders användning fortfarande är i gott skick – det förlorar inte borsten, blir inte lös och möjliggör exakt applicering. Det är applikatorn som gör att allt går smidigt, och produkten lämnar inte ögonlocket direkt efter att ha placerats där.

Användningen av Nanolash själv är väldigt enkel. En gång om dagen, på kvällen (jag gör detta innan jag lägger mig) måste du applicera ögonfransserumet på det torra ögonlocket (strax bakom fransarna). Om några av er har använt en eyeliner, satsar jag på att ni vet vad jag menar.

Denna ultrasnabba vårdritual måste utföras dag efter dag och dag efter dag… och du borde inte sluta. Nu är jag van att applicera Nanolash. Bara 4 sekunder och jag är klar, godnatt 🙂

Under de första två veckorna var jag noga med att följa ögonfransarna… det var lite obsessivt. Jag märkte att de blev mörkare men inte förlängdes. Senare slutade jag att undersöka dem och sedan någonstans runt den fjärde veckan visade jag det här: totalt ögonfransförlängning. De var som 3 mm längre! De fortsatte att växa och de dubblade även deras nummer. Ögonfransarna blir tjockare, starkare och vackrare. Innan det hade jag funnit att frasen ”ett fan av ögonfransar” är överdriven. Nu vet jag att det här bara är den perfekta beskrivningen av vad som hände med mina egna ögonfransar <3 <3

Jag vet, jag vet… det är lite dumt och tomt för att bli kär i dina egna ögonfransar… men allvarligt kan jag inte sluta mig från att titta på reflektionen i spegeln. Nanolash är ett ögonfransserum som jag helhjärtat kan rekommendera till alla kvinnor.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar