New Slow Age från Vichy. Hur fungerar det för min hud?

Sedan det ögonblick Slow Ages filosofi styrt världen och vunnit populariteten, var det bara en fråga om tid innan det kommer att infiltrera kosmetologin. Jag är glad att det händer eftersom Slow Age passar perfekt för varje livsområde och gör oss lugna, njuter av ögonblicket och det som är här och nu. Slow Age uppfyller alltid en aktiv livsstil som hindrar dig från att äta skräpmat och från den tanklösa hud och hårvård som bara är skadlig.

Som en bråkdel av det långsamma livet föddes den långsamt åldrande — domänen som fokuserade på medveten vård som möjliggör ett naturligt, säkert och icke-invasivt sätt att bevara ungdomligt hudutseende, sakta ner åldringsprocessen och samtidigt skapa en sköld mot toxinerna, föroreningarna och i allmänhet alla negativa atmosfärsfaktorer. Du måste veta att åldringsprocesser av huden beror på 20% på generna, men 80% på de yttre faktorerna, som solstrålning, toxiner, stress, känslor och livsstil.

För att din hud ska fungera i enlighet med slow life filosofin är det viktigt — förutom den hälsosamma livsstilen — att använda medveten vård.
Det är enkelt, för att Vichy bara släppt Slow Age som håller serum, ögonkräm och kräm i en burk som hämmar åldringsprocesser.

För en månad sedan köpte jag Vichy Slow Age. Burkversionen (min) är avsedd för den torra huden. Flaskversionen är Slow Age Serum och skapades för normal och kombinationshud.

Min kräm har det bästa filtret (SPF 30) och lite tjockare konsistens än serumet, men det absorberar bra och det finns inget oljigt lager på huden och samtidigt fuktar det. Det finns ingen grovhet eller obehaglig täthet i huden under hela dagen. Vichy Slow Age skyddar och stärker huden. Tack vare det finns ingen hudirritation, solbrännskador, men huden blir tonad och glödande. En månad av användning och jag ser en stor skillnad i mitt hudförhållande. Krämen har en vacker doft, är effektiv, saknar paraben, hypoallergen och lämplig även för ”superkänslig” hud. Denna kräm kan användas som sminkbas eftersom tack vare den är huden glödande och ser friskare ut. Jag rekommenderar den till alla långsamma filosofiska följare och de som bryr sig om sin hud och bor i staden i alla rök och toxiner.

Etiketter:, , , , , , ,

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar