Ny Lösning för Rynkor! Astaxanthin. Kommer Det Visa Sig Vara Effektivt?

Hej, tjejer!

Det är mycket som händer i anti-aging hudvård världen. Krämer, ansiktslyftning, botox, ansiktsyoga och många andra udda saker är den heta personalen på skönhetsbloggar. Astaxanthin är en av dem. Vad är det?

Astaxanthin – Ungdomens Elixir

Det är ett rött pigment som produceras av havsorganismer – alger, vattenlevande svampar och bakterier. Dessa små animalcules är fodret för lax som har sin karakteristiskt ljusrosa färg. Astaxanthin kan ätas med fisk och skaldjur eller som kosttillskott. Vad är dess egenskaper?

Vad är Astaxanthins Hudfördelar?

Med tiden minskar kollagenhalten. Rynkor och pigmentfläckar uppträder medan huden blir lindrig och förlorar densitet. Om du regelbundet äter astaxantin, har åldringsprocessen inte varit så intensiv. Din hud kommer att få tillbaka sin fasthet, fukt och jämnhet. Det röda pigmentet kommer också att minska koncentrationen av melanin (den höga nivån är ansvarig för förekomsten av ålders- och postsolfläckar. Astaxantin lugnar puffiga ögon och mörka cirklar under ögonen. Det underlättar inflammation, hjälper till att behandla akne och kontrollerar talgkörtlar.

Vilka Vitaminer är Värda attIinkludera vid Behandling med Astaxantin?

Vitaminerna A, C och E kommer att förbättra hudens utseende och tillstånd. Till exempel, vitamin A ökar epidermis reparation, påskyndar exfoliering av döda hudceller, lyser pigmenteringsfläckar och renar hudens porer. Ät morötter, spenat och rödpeppar för att njuta av mjuk och ren ansiktshud. C-vitamin stimulerar produktionen av kollagen, släpper ut rynkor och försenar hudens åldrande. Du hittar det i vinbär, kål, potatis, citron och blomkål. Vitamin E håller din hud unik och väl hydratiserad. Ät aprikoser, morötter, kale och persilja för att förvåna med ungt och fantastiskt utseende.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar