Ojämn Hy? Kolla In Mina Favoritserum för Ansiktet med Vitamin C!

Visste du att vitamin C är en av de bästa kosmetikaingredienserna med otroliga krafter? Ja – det kan förbättra hudens utseende mer än du anar. Och det bästa av allt är att det verkar fort. Betyder detta att alla vitamin C-produkter kan ge dig en fläckfri hud? Inte riktigt…

Det är bara när vitamin C blandats i en högkoncentrerad produkt, som ett ansiktsserum, som det kan ge dig alla effekter du önskar. Och effekterna är verkligen fantastiska: omedelbart ljusare och jämnar hy, näring och återfuktning, föryngring och anti-ageing-effekt. Ju mer du använder ett vitamin C-serum, desto vackrare och slätare blir din hud. Du måste så klart ha ett bra ansiktsserum nära till hands för att få njuta av dessa effekter. Idag ska jag recensera mina favoritserum som jag tycker är värda att köpa.

Hur påverkar vitamin C huden?

Innan jag ger mina rekommendationer vill jag att ni förstår hur vitamin C påverkar huden. Jag vill också att ni ska känna till varför det är värt att använda detta näringsämne. Det visar sig att det

  • hanterar slapphet och främjar fast hud.
  • ljusar upp missfärgningar och gör hyn jämn i tonen.
  • främjar en glödande hy.
  • skyddar från fria radikaler.
  • hanterar matt och trött hy.
  • föryngrar mogen hud.
  • minimerar de negativa effekterna från oxidativ stress som orsakas av UV-exponering.

Tänk dock på(!) att vitamin C måste adderas till en högkoncentrerad kosmetika som ett ansiktsserum för att det ska funka bra. Dessutom MÅSTE vitaminet vara stabiliserat.

Vilka ansiktsserum med vitamin C är värda att köpa?

1. NANOIL Vitamin C Face Serum

NANOIL Vitamin C Face Serum

Detta serum äger! Detta är den bästa produkten som berikats med stabiliserat vitamin C som du kan hitta idag. Vitamin C Face Serum bromsar åldrandet och jämnar ut hudtonen – vilket också beror på ett växtbaserat extrakt som råkar vara en potent antioxidant. Förutom den fantastiska formeln tycker jag också om texturen som absorberas supersnabbt och lämnar efter sig en elastisk och slät hud. Inom ungefär en månad hjälpte Nanoil Vitamin C Face Serum mig att ta bort pigmentfläckar helt och hållet. Nu är min hud klar och fläckfri. Dessutom är detta ansiktsserum inte dyrt och kommer i en 50 ml-flaska. Resultaten av behandlingen är fantastiska, och det är jag inte ensam om att tycka.

Lära dig mer – www.nanoil.se

2. DRUNK ELEPHANT C-firma Day Serum

Detta serum brukade vara min favorithudvårdsprodukt med vitamin C. 90% av formeln består av naturliga ingredienser. Jag älskar texturen som sugs upp av huden snabbt, och därför finner jag Drunk Elephants serum perfekt för morgonrutinen. Denna produkten är full med antioxidanter, näringsämnen och fruktenzymer som pumpa och granatäpple-extrakt. Enzymerna ansvarar för att hjälpa huden avlägsna döda celler för en mjuk och klar hy. Detta resulterar i ett ljusare, slätare och yngre utseende. Trots att jag verkligen gillar Drunk Elephant C-Firma Day Serum, är det svårt för mig att tycka om priset.

3. OBAGI Professional C Serum 20%

Låt mig börja med att nämna att detta också är ett ganska dyrt vitamin C-serum. Men innan du tänker att jag är en snobbig tjej måste jag få försvara mig: Mitt mål är att presentera produkter som ger de snabbaste effekterna. Priserna på dessa serum råkar ibland vara… smärtsamma 🙂 Om du däremot har råd med detta brightening-serum, tror jag inte att du blir besviken. Obagi Professional C Serum 20% har en föryngrande och ljusande effekt. Detta serum ger snabb förbättring av utseendet. Även om din hud är matt och ser trött ut, kan du vara säker på att detta serum gör den snyggare.

4. PAULA’S CHOICE Resist Booster

Rätta mig om jag har fel, men produkterna från Paula’s Choice är välkända och uppskattade över hela världen. Deras recept verkar genomtänkta, de klarar av sina uppgifter väl och ger de utlovade resultaten. Därför hade denna lista inte varit fullständig utan ett av Paula’s Choices serum. Resist Booster innehåller en stor portion askorbinsyra och tack vare återfuktare är det bra på att vårda och ta hand om matt och torr hud. Även om Paula’s Choice Resist Booster inte har den senaste formen av stabiliserat vitamin C, gör den ett bra jobb. Serumet har en otroligt positiv effekt på huden och förhindrar pigmentfläckar. Jag tycker det är perfekt som hudbehandling under sommaren. Priset? Tja… vi kan väl säga att Resist Booster ligger på ett medelpris.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar