Pålitlig recension: Nanobrow ögonbrynsbehandling

nanobrow

Jag har redan berättat att jag fick Nanobrow i födelsedagspresent. Personen som gav mig serumet visste att jag inte tyckte om mina ögonbryn. Tjockleken var okej, men det fanns några fläckar som i princip bara bestod av två tunna hårstrån 😉 Jag var på jakt efter volym och tillväxt. Mina försök att uppnå detta gick tyvärr inte så bra eller professionellt till. Ricinolja: inget resultat. Naturliga oljor som nässlor och åkerfräken: noll. Naturliga ögonbrynsvax, behandlingar, smör, keratin, ampuller som rekommenderades av bloggare … nej, inget fungerade. Efter alla knäppa behandlingar drog jag en slutsats: inget kunde hjälpa mina ögonbryn. Som tur var hade jag fel. Nanobrow gav mig nytt hopp. Det är det första serumet som klarade uppgiften!

Nanobrow ögonbrynsserum: Beskrivning, resultat och ingredienser

Nanobrow är ett serum med slående design. Det syns omedelbart att proffs varit inblandade, för varje detalj är väl genomtänkt. Nanobrow har samma storlek som andra serum (5 ml), och en mjuk svampliknande applikator medföljer serumet. På så sätt påminner det lite om läppglans.

Serumet appliceras i ögonbrynen en gång om dagen. I början krävdes det lite övning, men nu räcker ett enda svep för att jag ska röra applikatorn från ögonbrynets början till dess ände (mot tinningen).

Tillverkaren rekommenderar att man använder serumet varje dag i flera veckor. Många tjejer har märkt resultat och ökad tillväxt efter bara fyra veckor, men i de flesta fall tar det 6 – 8 veckor. Detta är även ögonbrynets naturliga tillväxtfas. Allt handlar förstås om vilken del av tillväxtfasen dina egna ögonbryn befinner sig i när du påbörjar behandlingen.

Nanobrow: Resultat på mina ögonbryn

Mina ögonbryn är ganska envisa 😀  Ärligt talat var jag osäker på om de överhuvudtaget växte. Som tur var visade Nanobrow mig skillnaden efter 5 – 6 veckor. Ögonbrynen blev mörkare och fylligare, och jag såg äntligen att små hårstrån började växa igen.

Efter åtta veckor hade ögonbrynen en fin mörk nyans. Tidigare kala fläckar (som inte ens salonger kunde fixa) fick nya hårstrån som växte ut. De mörka hårstråna fäste bättre i folliklarna, och de ljusa hårstråna som växte ut (hela nya hårstrån 😀 ) kommer förhoppningsvis också snart bli mörka. Tack vare Nanobrow fick jag äntligen en chans att skaffa mig fylliga och felfria ögonbryn.

Nanobrow ögonbrynsserum: Pris

När det gäller effektivitet kan jag säga att jag öppnade en flaska Nanobrow för två månader sedan, och ser inte ens skymten av botten längre. Jag behöver inte snåla för att få upp lite serum 😀  Jag antar att flaskan kommer räcka ett bra tag till. Eftersom den håller så länge, och serumet ger så vackert resultat och har så god kvalitet, anser jag att priset är rättvist.

Varför rekommenderar jag Nanobrow?

Det kanske låter som en överdrift, men Nanobrow är faktiskt bäst, bättre än alla andra 🙂

Ingen annan produkt har kunnat förbättra mina ögonbryn på det här viset. I mina ögon är det den enda effektiva ögonbrynsbehandlingen, så jag känner mig nästan skyldig att rekommendera Nanobrow till alla som kämpar med tunna ögonbryn. Det gäller även ni som bara behöver vårda ögonbrynen eller ni som vill ha starkare ögonbryn.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

19 Comments “Pålitlig recension: Nanobrow ögonbrynsbehandling”

 1. Maggan-på-hörnet

  Tack för din recension av Nanobrow <3 Du övertalade mig att köpa en och tack vare dig fick jag ögonbryn jag knappt kunde drömma om! Det bevisar att du aldrig rekommenderar något som inte är värt det, och att man verkligen kan lita på dig 🙂

  Svara
 2. Giggi

  varför så dyrt? 🙁

  Svara
  • Olivia

   Man får nog betala extra för produkter av så god kvalitet som nonobrow. Jag ser det som en investering och ångrar mig verkligen inte.

   Svara
 3. MADDE

  Jag brukade använda ögonbrynsserum och blev besviken på att jag inte fick något resultat trots daglig användning. Men du verkade så entusiastisk angående Nanobrow så det kanske är värt risken ändå 🙂

  Svara
 4. Regina

  Älskar dina recensioner! 🙂 PS Jag använder också Nanobrow och är jättrenöjd, för det funkar verkligen.

  Svara
 5. qwerty

  Köpte också en och började använda en, och så fick jag se din recension. Jag har använt den i 6 dagar så än finns inget resultat, men jag är inte orolig eftersom du skrev att det tog ett par veckor för dig

  Svara
 6. Eva M.

  Köpte den! Använde den! 10/10!

  Svara
 7. La la la

  Jag läste några bra recensioner av Nanobrow och vet att mina vänner också använder det så det måste finnas en anledning. snart får jag också veta det för jag beställde en igår. jag längtar! 😛

  Svara
 8. rävsvansen

  WOW! Perfekt, nu vet jag vad syrran ska få i födelsedagspresent. Hon gnäller jämt på hur fula ögonbryn hon har.

  Svara
 9. Camilla V.

  Har också en 🙂 Började använda den innan du gjorde det. Jag hade glesa ögonbryn som ingen penna kunde hjälpa så jag köpte Nanobrow. Jag har testat andra märken också men det här är bäst. Nu är mina ögonbryn otroligt fylliga, mörka och vackra!!

  Svara
 10. Kimi25

  Jag älskar din blogg, allt du rekommenderar är perfekt och jag har aldrig blivit besviken, så nu väntar jag på min leverans med Nanobrow

  Svara
 11. Ella_42

  Finns den i butik?

  Svara
 12. Katrin

  Hej! Tack för inlägget, jag har letat efter något till ögonbrynen. Hoppas Nanobrow kan hjälpa mig. Ta hand om dig!

  Svara
 13. Tjejig tjej

  Priset skrämmer mig men resultatet får mig ändå att vilja köpa en flaska

  Svara
 14. Miss_Youngster

  Hej! Det tog visst lite tid innan du såg resultat men jag fick mina direkt 😉 efter två veckor hade jag helt nya ögonbryn. det var en positiv överraskning. Nanobrow är ett måste!

  Svara
 15. Glimmer

  Jag skulle älska att få en sådan här present, så jag hoppas att min man kommer se den här kommentaren!

  Svara
 16. Cornelia V

  Alla visste från början att ricinolja inte funkar! Tur att ögonbrynsserumen uppfanns.

  Svara
 17. Chartumianin

  Jag läser alltid din blogg. Allt du rekommenderar är bra så jag köpte den där exfolierande stenen du skrev om, och nu har jag köpt Nanobrow också. Det kom för några veckor sedan och funkar perfekt – jag är så nöjd, det måste vara det bästa serumet någonsin!

  Svara
  • BrunaÖgon

   Håller med, nanobrow är bäst, superbra resultat jättefort, värt varenda krona.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar