Ricinolja För Ögonfranstillväxt – Användning, Effekter, Åsikt

Det sägs att användande av ricinolja för ögonfransar har några mörka sidor, är inte så effektivt som vissa människor tror och borde inte användas för mycket. Vad är sanningen? Låt mig berätta om ricin i skönhetsvård.

Ricinolja

Du kommer att köpa den hos varje apotek eftersom dess primära funktion är att behandla magproblem (det är ett laxermedel). Resursfulla kvinnor hade letat efter en effektiv hårväxtolja och upptäckte dess konditionerings- och stimulerande egenskaper (hårsäckar att fungera). Nu har den primära användningen för ricinolja glömts. Det är känt som billigaste och mest effektiva hår- och ögonfransoljan. När allt kommer omkring är ögonfransar också hår.

KONSISTENS

Hur ser oljan ut? Den är färglös, doftfri och väldigt tjock vilket gör appliceringen till hårbotten och – speciellt – piskar mycket hårt. Självklart kan du tona ner det och blanda med andra produkter (till exempel flytande paraffin och ägg) men det är fortfarande problematiskt när du börjar ditt äventyr med naturvård. Från min erfarenhet – när du applicerar ricinolja i ögonfransar, blanda den först med mandel- eller jojobaolja och använd sedan en tvättad pensel från din gamla mascara.

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

Ricinolja anses vara en av de mest effektiva oljorna för hårväxt. I ögonvård används den ofta som ett billigare, säkrare och mer naturlig ersättare för ögonfransar. Men Jag rekommenderar att du testar effekterna av Nanolash eyelash serum; det konditionerar och ökar tillväxten mycket bättre. Det innehåller också naturliga ingredienser och det som är viktigast – det är lättare att använda. Om du tror att en fransförlängare inte är för dig, inkludera åtminstone ricinolja i din dagliga ögonfransvård. Oljan:

  • stärker hårsäckar så färre fransar faller av;
  • ger effektivt näring och fuktar, vilket ger sken och elasticitet;
  • ger en påfallande mörkare nyans och intensitet;
  • främjar fransarnas tillväxt efter två veckors användning.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar