Shower Oil Care Oat Extract by Yves Rocher – Är det värt pengarna?

Jag vet inte om du stöter på liknande problem men det är typiskt för min kropp att se supertrött ut när vintern är över. Den blir dehydrerad och grov, förlorar komfort och behöver definitivt mer näring. Precis som varje år går jag till apotek i sökandet efter känslig, naturlig och definitivt effektivare vård. Något som gör att jag kan återställa det naturliga tillståndet i min kropp snabbt och utan irritation.

Vad jag inte har använt hittills … Gelbarnoljor, kosmetika från ett apotek, kroppslotioner för exceptionellt torr hud, kokosnötolja (som jag inte rekommenderar eftersom det gör allt fett), Oliatum Baby emulsion… men det var alltid något som var fel. Till exempel var doften svår att märka eller ibland för uppenbar, ibland hade produkten svårigheter att absorberas av min hud så jag var tvungen att spendera långa minuter på gnidning och gnidning av kosmetikan… och gnugga igen… och balsamet var gloppigt och oavsett vad jag försökte göra ville det helt enkelt inte tränga igenom huden. Med denna rush för jämn hud färgade jag mer än ett par sängkläder och jag måste säga adjö till mina favoritpyjamasar. Jag antar att det är sant att skönhet kostar.

Nyligen har Shower Oil Care Oat Extract av Yves Rocher kommit till min kännedom. Jag trodde att det inte skulle skada någon av mina pyjamas eller sängkläder eftersom det är en duschgel. Jag luktade på den. Den var lite söt, skulle jag säga, och samtidigt var den frisk och trevlig precis som en sommarkväll. Den här doften tog tillbaka mina barndomsminnen. Plötsligt kände jag mig lätt och jag bestämde mig för att ta kosmetikan med mig hem.

Det visade sig att köpa produkten var som att träffa jackpotten. Oljan luktar inte bara behagligt utan fyller också huden med fukt. Jag skulle beskriva dess effekt som liknar de nyligen populära duschbalsamerna (de som måste klappas in i huden strax efter dusch och lämnar ett ögonblick för att skölja den efteråt). Havreolja måste appliceras exakt likadant. Väl i kontakt med fuktig hud blir konsistensen lite mjölkfisk. Yves Rocher Oil måste lämnas på huden en stund och sköljas sedan. Låter enkelt. Jag följde anvisningarna och jag blev förvånad över hur mjuk min hud blev just efter första användningen. Min kropp blev silkeslen, fuktad och elastisk men inte fet. Jag kunde klä på mina kläder utan att vara rädd för att kosmetikan skulle lämna feta fläckar som är svåra att ta bort.

Jag var också charmad av sammansättningen av Shower Oil Care Oat Extract av Yves Rocher eftersom den innehåller cirka 98% av ämnen av naturligt ursprung. Varken parabener eller mineraloljor men en rad olika naturliga oljor (solros, jojoba, macadamia, sesam) blandas med cellförnyande upptagande havrextrakt. Den är riktigt underbar!

Det enda jag kan klaga på är bristen på dispenser. Den glatta oljan av ganska ren form skulle vara lättare att applicera om flaskan innehöll en pump. Hur som helst, det gör inte de stora funktionerna i produkten mindre imponerande. jag rekommenderar dig Shower Oil Care Oat Extract av Yves Rocher!

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar