TheBalm Appetit Ögonskuggor [Min Recension]

Typiska amerikanska sminkkosmetika i pin-up tjej stil dök upp i försäljning för flera år sedan. Jag misstänker att Marissa Shipman, som hittade TheBalm-varumärket, inte hade någon aning om att hennes kosmetika idag kommer att säljas i sådana belopp och för så mycket pengar. Men de är värda det, lita på mig.

Jag älskar TheBalm kosmetika. Mest av allt, för sin design, annorlunda än någon annan tillgänglig på kosmetikamarknaden. Det finns ingen överdriven elegans eller synlig minimalism. Jag älskar amerikanska stilen på 40-talet och 50-talet, och allt som relaterar till det, och TheBalm-kosmetika representerar perfekt denna trend. Det är därför dessa kosmetika är så populära; dock köper jag dem också på grund av deras kvalitet, hållbarhet och pigmentering. Förutom utseendet ger de bra resultat!

De som är i min kosmetiska väska är Mary-Lou Manizer Highlighter av TheBalm och Bahama Mama Bronzer. På senare tid har jag försökt köpa TheBalm Nude ’tude, men tyvärr var inget speciellt erbjudande. Ändå lyckades jag köpa en nyhet till ett bra pris och vill berätta något om det.

Låt mig presentera:
THEBALM APPETIT Ögonskuggor

Det är en ögonskuggspalett med ovanliga färger och hög pigmentering. Det är ögonskuggor varje make-up-fan kommer att älska och måste ha. Paletten är utmärkt, och nio ögonskuggefärger möjliggör skapandet av både subtila sminkningar och vacker makeup för utenätter.

Balm Appetit kan användas både torr och våt. Paletten innehåller matt, sateen och skimrande ögonskuggor. Den finns endast i en version som rymmer färger från ljusbeige, genom brun, grå och jämn koppar till intensiv röd. När det gäller färger är det här det jag tycker om. Jag älskar naken sminkning med lite extra mörkare touch. Kopparögonskugga för mig är bra för att lysa upp i mitten av ögonlocket, till exempel för festen. TheBalm gör mig inte besviken när det gäller paletten.

TheBalm Appetit Paketering

Det är ögonskuggepaletten som fungerar precis som den ser ut – bra! Jag har redan sagt att jag älskar TheBalm kosmetika för dess design. Den här är inte annorlunda. TheBalm Appetit är en ögonskuggspalett i retrostil, som uppriktigt matchar trenden perfekt. Lådan håller ögonskuggorna täckta med en insats med snidade bokstäver. Om du vill prova det och se själv hur bra det är, behöver du bara köpa dem.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar