Vilka Skönhetsfel Ska Du Undvika i Hudvård?

Hur mår ni tjejer?

Idag fokuserar vi på våra skönhetssynder. Tyvärr gör vissa av oss fortfarande dem. Det finns olika anledningar: lathet, bristande kunskap om rätt vård, ingen tillgång till professionella produkter. Om du också är skyldig till skönhetsbrotten, läs vidare! du ser hur en riktig hudvård ser ut.

KOMBINATIONSHUD

Dess vård är verkligen krävande. De flesta kvinnor förvirrar kombinationshud med normal hud. De tror att den glänsande hakan, näsan och pannan är typiska för den vanliga skönheten. Sanningen är att det finns massor av talgkörtlar i dessa ansiktsdelar och de kommer alltid att producera talg. Låt oss gå vidare till hudvård i kombination. Du måste välja rätt kosmetika som mattar och fuktar huden samtidigt, kontrollerar funktionen av talgkörtlar och håller huden från uttorkning. Använd inte tjocka formler eller produkter som innehåller torkmedel. De med pH 5,5 samt lätta geler eller emulsioner gör det bästa valet.

KÄNSLIG HUD

Om du använder kosmetika för känslig hud, men inte har denna hudtyp gör du den en gentjänst. Varför? Du ger inte den lämpliga ingredienser. Dessutom blandas känsliga och allergiframkallande hudtyper ofta. Båda ska behandlas på ett olika sätt. Visst, du får inte använda avfettning, uttorkning och starkt rengörande produkter. Använd kosmetika med få aktiva ingredienser. De bör ha lugnande, fuktgivande och skyddande egenskaper. Dermokosmetika eller allergivänliga produkter fungerar mycket bra.

FINNIG HUD

Det är vanligtvis alltför hårt rengjort, exfolierat och uttorkat. Om du använder kosmetika som fungerar så blir du av med finnar och mattar huden bara under en tid. Följaktligen produceras mer talg. Finnar och pormaskar visas på ditt ansikte. Och allt du bör göra är att använda lugnande, fuktgivande och närande produkter. Om du lider av intensiva akneutbrott, besök omedelbart en hudläkare. Försök inte behandla akne på egen hand eftersom du kan göra mer skada än nytta.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar