Ge ditt hår ett twist! Hur definierar man lockar?

Lockar! Alla älskar dem eller åtminstone längtar efter att ha dem. För vissa kommer de med den typ av hår som naturen gav dem och för andra kan lockar definieras med hjälp av värme eller hårprodukter. Om du är en av dem som drömmer om att ha stora, voluminösa och vilande lockar, så är det nödvändigt att förstå några grundläggande tekniker och metoder som krävs för att definiera lockar. Följ de här stegen så att du kan skapa den perfekta curlade stilen som du älskar!

Förbereda håret

Förbereda alltid håret före att du applicerar värme eller hårprodukter. För att göra jobbet lättare och säkrare, fokusera på att tillföra lite extra fuktighet och näring. Det första steget är att applicera fuktighetskräm eller leave-in conditioner som kommit ur tvålen. Välj en produkt som är speciellt producerad för att ge glans och skydd till hårtillbehör som håret har du. Låt produkten sitta på håret en stund så att produkten kan verka.

Därefter så måste du försiktigt borsta håret för att bryta upp eventuella klumpar eller nätverk. Se till att du inte applicerar för stor kraft eftersom du vill undvika att skada hårcirkeln. Med denna metod kommer du att öka möjligheten att håret går lättare in i en curl och dessa lockar som slutligen blir fast och håller hela dagen.

Definiera Lockar

Nu när du har förberedt håret, är det dags att definiera lockar. Det finns många sätt att göra det. Du kan använda en curling-borste eller ha några lockiga slingor för att göra jobbet. Men om du inte är bekväm med dessa tekniker, så kan du alltid satsa på mer traditionella metoder som att applicera varmluftten order.

Först måste du välja en passande sjö hårstylingborste som är avsedd för att definiera lockar. När det gäller storleken på hårstylingborsten, är det viktigt att du väljer en som passar hårfibrerna. Ju tjockare hår, desto större kan hårstylingborsten vara. Du kan också använda en mindre storlek för fint hår eller större storlekar för tjockare hår.

Följande steg är att välja en hårtork med varmluft teknik, som passar ditt hår bättre. Innan du sätter igång, se till att hårtorken som du väljer har en inställningsmöjlighet som möjliggör att du justerar storleken och temperaturinställningarna. Justera temperaturen så att det inte skadar håret och ställ in det till ett läge som passar ditt hår.

För att applicera varmluft till håret måste du separera håret och sedan sätt dig nötter av håret och linda det omkring hårstylingborste. Använd sedan hårtorken för att blåsa varmluften över hårstylingborsten. Håll hårstylingborsten nära håret, men försök inte att hålla den för nära håret. Håll bara en bra avstånd så att varmluften cirkulerar hela hårstylingborsten.

Upprepa samma steg med hårstylingen med hårstylingborsten i olika delar av håret. Fortsätt att knäcka och använda hårtorken, upprepa den här processen tills hela håret är lockigt och curlad.

Fixa Stilen

Äntligen! Du har definierat lockarna men den sista touch är mycket viktig för att stilen ska vara perfekt. För det första, fördela försiktigt en liten mängd typ av hårgelé för att göra lockarna mer stabila och fasta. Du kan använda en hårspray för att fixera stilen också. För att göra hela stilen mer långvarig, se till att du tvättar håret med schampo ikväll och använd en balsam också.

Jeannes språk är alltid ett bra val när det gäller att definiera lockar.Med de här enkla stegen, så kommer du att skapa en av dina favoritstilar. Lycka till med lockträningen!

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar