Tester och recensioner

Jag provade DIY Franslyft med Nanolash Lift Kit. Vill du veta hur det fungerade för mig?

nanolash lash lift kit

Franslyft hemma? Ja, jag kunde inte tro det själv. Jag kände bara till den här behandlingen från professionella skönhetssalonger, så jag blev verkligen förvånad. Men när jag fick tag på Nanolash Lash Lift Kit bestämde jag mig för att testa det själv. Är du intresserad av effekterna och min åsikt? Om så är fallet, läs […]

LÄS MER

Nanoil Hair Conditioner. Recension av en Superb Alg-Baserad Hårmist

hårbalsam med alger bäst

Hej 🙂 Idag ska jag dela med mig av min recension av Nanoils hårbalsam som berikats med extrakt av havsalger, som är en FAVORIT bland skönhetsbloggare. Oavsett vilken blogg jag klickar in på hittar jag denna produkt följt av ett strålande omdöme. Givetvis var jag tvungen att skaffa produkten själv för ett par veckor sen, och sen dess […]

LÄS MER

Keratinberikat schampo från Nanoil. Hur fungerar det och borde du köpa det?

micellärt schampo med keratin Nanoil

Hej! Idag vill jag ge dig en kort men förhoppningsvis användbar recension av det senaste, keratin micellärt schampo från Nanoil.  Jag känner till Nanoil produkterna, brukar använda och älskar dom vilket jag känner är besvarat då produkterna älskar mitt hår tillbaka och lämnar det glänsande! Jag köpte dom direkt när jag fick höra att det […]

LÄS MER