Tester och recensioner

Pålitlig recension: Nanobrow ögonbrynsbehandling

nanobrow

Jag har redan berättat att jag fick Nanobrow i födelsedagspresent. Personen som gav mig serumet visste att jag inte tyckte om mina ögonbryn. Tjockleken var okej, men det fanns några fläckar som i princip bara bestod av två tunna hårstrån 😉 Jag var på jakt efter volym och tillväxt. Mina försök att uppnå detta gick […]

LÄS MER

Vad Man Ska Och Inte Ska Göra – Hur Får Man Långt Och Vackert Hår?

Hej tjejer! Idag ska jag berätta min lilla hemlighet. Du kommer att ta reda på hur jag gjorde mitt hår långt. Inte lätt … ändå gjorde jag det. Nu når mitt hår mitten av ryggen och fortsätter att växa! Om du också vill ha längre hår, läs vidare för att se vad du ska och […]

LÄS MER

Bästa ögonconcealers. Hur väljer man rätt?

Det enda effektiva vapnet för mörka cirklar är korrekt matchad concealer. Trötta ögon? Mörka cirklar runt ögonen? Oönskade pigment? Enbart foundation kan inte hantera det, så du borde alltid ha en concealer till hands. Hur väljer man den? Vilken är bäst? Jag hoppas att mina tips kommer att vara till nytta för dig och hjälpa […]

LÄS MER