Tester och recensioner

Nanoil Hair Conditioner. Recension av en Superb Alg-Baserad Hårmist

hårbalsam med alger bäst

Hej 🙂 Idag ska jag dela med mig av min recension av Nanoils hårbalsam som berikats med extrakt av havsalger, som är en FAVORIT bland skönhetsbloggare. Oavsett vilken blogg jag klickar in på hittar jag denna produkt följt av ett strålande omdöme. Givetvis var jag tvungen att skaffa produkten själv för ett par veckor sen, och sen dess […]

LÄS MER

Keratinberikat schampo från Nanoil. Hur fungerar det och borde du köpa det?

micellärt schampo med keratin Nanoil

Hej! Idag vill jag ge dig en kort men förhoppningsvis användbar recension av det senaste, keratin micellärt schampo från Nanoil.  Jag känner till Nanoil produkterna, brukar använda och älskar dom vilket jag känner är besvarat då produkterna älskar mitt hår tillbaka och lämnar det glänsande! Jag köpte dom direkt när jag fick höra att det […]

LÄS MER

5 Anledningar Till Varför Jag Älskar Nanoil Hair Volume Enhancer

spray för fylligare hår nanoil

Om du är ett fan av volymgivande hårprodukter eller letar efter ett alternativ till klibbiga hårsprayer eller gels som gör håret alldeles stelt och torrt – jag har ett! Jag är riktigt taggad på att berätta allt, för detta är något speciellt. Det finns många skäl till att Nanoil Hair Volume Enhancer förbluffade mig. Jag […]

LÄS MER