Tester och recensioner

Jag kollar in appliceringen och hållbarheten hos DIY-fransförlängningar från toppmärken

DIY ögonfransförlängning - de bästa seten

Förmodligen har många av er samma problem som jag. Mina naturliga ögonfransar är nämligen ganska glesa vilket gör att när jag vill skapa en spektakulär sminkstil så måste jag använda klusterfransar. För att spara tid bytte jag nyligen till DIY-fransförlängning. Dessa appliceras mycket snabbare. För att hitta en perfekta sats för hemmafransförlängning bestämde jag mig […]

LÄS MER

Jag provade DIY Franslyft med Nanolash Lift Kit. Vill du veta hur det fungerade för mig?

nanolash lash lift kit

Franslyft hemma? Ja, jag kunde inte tro det själv. Jag kände bara till den här behandlingen från professionella skönhetssalonger, så jag blev verkligen förvånad. Men när jag fick tag på Nanolash Lash Lift Kit bestämde jag mig för att testa det själv. Är du intresserad av effekterna och min åsikt? Om så är fallet, läs […]

LÄS MER

Nanoil Hair Conditioner. Recension av en Superb Alg-Baserad Hårmist

hårbalsam med alger bäst

Hej 🙂 Idag ska jag dela med mig av min recension av Nanoils hårbalsam som berikats med extrakt av havsalger, som är en FAVORIT bland skönhetsbloggare. Oavsett vilken blogg jag klickar in på hittar jag denna produkt följt av ett strålande omdöme. Givetvis var jag tvungen att skaffa produkten själv för ett par veckor sen, och sen dess […]

LÄS MER