Total regeneration för håret… med NANOIL och dess hårmask med kol

Tjena!

Våren är på väg, dagarna blir längre och då får man mer tid att rå om sig själv ordentligt. Faktiskt så kommer vi snart att gå runt utan mössor med vind i håret och därför tycker jag det är på tiden att vi gjorde något åt våra lockar. Man kan göra två saker på en gång och ge sig själv en hårbehandling som både förbättrar hårståna och som får oss att bli gladare, eller hur? Jag tvivlar på att det finns någon kvinna därute som inte mår bättre av att få håret och naglarna fixade. Så idag ska jag ge dig ett förslag på hur man förbättrar utseendet på håret. För att lyckas med detta använde jag mig av Nanoil hårmasken med kol, som jag kommer att recensera här för er.

Varför valde jag NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask?

Denna renande hårmasken med kol är en av få hårprodukter som Nanoil har att erbjuda. När man besöker deras officiella hemsida (här är länken: nanoil.se), så kommer du se att det finns 5 fantastiska hårmasker att välja bland. Eftersom jag kände att mitt hår behövde lite detox så kändes kol som det bästa valet – du vet säkert om att detta ämnet är ett av de mest effektiva på att ta bort toxiner från kroppen. Men om vi återgår till Nanoil hårmasken så innehåller den med kol även extra näringsämnen, som jag kommer berätta mer om senare. Jag måste även tillägga att jag inte kune låta bli, utan köpte också maskerna med flytande silke och argan för att förstärka effekterna som man får med masken med kol. Men iallafall, nu ska jag komma till saken.

Jag tycker att denna masken med kol är den bästa lösningen för svagt hår som spenderat flera månader under en mössa och som utsatts för varm och torr luft (alla dessa värmelement!). Resultatet blir problem med seborre, hår som saknar volym och som rent allmänt ser ofriskt och livlöst ut. Men som tur är så finns det inget som rengör hårbotten och håret bättre än kol! Jag är faktiskt ganska säker på att du använt ansiktsmasker med kol eller tandborstar med kol så du borde veta hur kraftfullt detta ämnet är.

Vad består NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask formulan av?

Hårmasken bgestår självklart av mer än bara kol pch ingredienserna här under är vad som övertygade mig att köpa Nanoil hårmasken. Bara titta:

  • AKTIVERAT KOL – huvudingrediensen som aktivt absorberar toxiner, smuts och andra orenheter från håret. Balanserar även ut talg.
  • VIT LERA – en annan aktiv ingrediens som gör två saker: rengör håret och läker hårbotten. Den lindrar dessutom hårbotten.
  • VITAMINER – de klassiksa vitaminerna som är A och E och som är grunden för en effektiv hårbehandling. Jag kollar alltid efter denna duo i hårvårdsprodukter eftersom de gör håret starkare och förbättrar det.
  • PANTENOL – Jag tror de flrsta av er vet vad pantenol är och effekterna den ger, eller hur? Men för er som inte vet så är pantenol en av de viktigaste ingredienserna i hårmasker av bra kvalitet. Den snabbar på  hårets återuppbynnad och uppmuntrar keratin syntesen.
  • ALGER – ett av mina favorit ämnen när det gäller förbättring av håret. Jag applicerar det i håret men förumom detta så tar jag även kosttillskott med alger. Alger är experter på näring och återfuktning och skyddar även håret mot oxidativ stress.

Vad för slags effekter kan du förvänta dig att se med NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask?

Helt ärligt så trodde jag inte att denna hårmasken så snabbt skulle ge mig effekten av vackra lockar. En applicering räckte för att förändra mitt hår. Det lyftes upp vid rötterna, fick studs och glans. Det var lätt att se hur hårstråna fått näring och återfuktning. Håret blev även lättare att styla och är till och med fortfarande det eftersom jag fortsatt använda Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask och har inte haft några problem med att fixa till snygga hårfrisyrer. Jag kan nog även säga att mitt hårs naturliga färg verkar blivit mer intensiv och mättad, som jag känner är riktigt coolt och gör mig glad varje gång jag ser mig i spegeln. Jag är mycket böjd med denna hårmask och tycker det är en av de bästs hårmasker jag någonsin använt. Och eftersom vi pratar om använding…

Hur applicerar man NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask?

Den ska papliceras regelbundet och en gång i veckan, precis som i tillverkarens rekommendationer. Detta ska räcka för att återställa håret totalt! Men jag måste medge att jag i början brukade applicera den två gånger i veckan, i var 4e dag istället för var 7e. Jag tyckte effekterna var helt otroliga eftersom mitt hår fick ordentlig näring. Efter en månad så började jag följa rekommendationerna för användningen och använde den en gång i vekcan, men ni måste lita på mig då jag säger att den första månaden jag använde Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask var som en höjdpunkt för återuppgynnaden och näringen av håret som bevisade för mig att valet att ge mitt hår en intensivt reparerande behandling var rätt. 🙂 Det jag vill ha sagt med detta är att om du känner att ditt hår är i dåligt skick så kan du få hårmasken att verka snabbare. Det sista jag vill tillägga är att man alltid ska applicera masken på handdukstorkat hår och skölja av den efter 15 minuter.

Tala gärna om ifall du redan känner till hårmaskerna av Nanoil. Har du testat dom?

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar