Finns Det En Perfekt Mascara? Låt Oss Ta Reda På Det!

Perfekt mascara – låter det overkligt? Det gör det för mig. Dock, under åren har jag lärt mig att det faktiskt är möjligt att hitta den perfekta mascaran. Många gånger har jag blivit besviken på mascarorna jag köpt. Detta är varför jag investerat i professionella produkter! Upptäck att mascara kan vara nästan perfekt!

Perfekt mascara – vad betyder det?

När det kommer till smink tycker jag inte om kompromisser. Jag förväntar mig att produkterna jag köper hjälper mig att sminka en look jag inte behöver ångra. Klumpar, flagor och utsuddad mascara har aldrig varit acceptabelt för mig. Det här är varför jag experimenterat med mascara många gånger för att hitta en perfekt och unik produkt. 

Så, vad gör en mascara perfekt enligt mig? Den bör vara long-wear och tålig mot yttre faktorer. Den ska också separera fransarna perfekt och inte lämna några klumpar

När jag väljer den perfekta mascaran tittar jag även på borsten. Den behöver ha rätt form och vara gjord av ett material av hög kvalitet. 

Dessa mascaror är perfekta för mig. Spana in dem!

Som jag nämnt tidigare valde jag att prova fyra mascaror som enligt mig är perfekta eller nästan perfekta. Jag hoppas att följande lista kommer att göra det enklare för dig att välja en perfekt mascara för dina ögonfransar. 

Redo? Låt oss börja!

1. Nanolash mascara

Jag är inte blygsam med att jag tänker starta rankningen med min stadiga favorit. Det är Nanolash mascara. Det är en mascara av premiumkvalitet som aldrig gjort mig besviken. Jag vill att du lägger extra märke till borsten. Den är perfekt formad och är gjord av silikon. Den täcker fransarna perfekt och separerar dem snabbt. 

En ytterligare fördel med produkten är självklart dess hållbarhet. Nanolash mascara utstår utan svårighet regn, skidåkning eller en utekväll. Du behöver inte oroa dig över ”Pandaeffekten”. 

Mina damer, ni bör även veta att på märkets hemsida kan man hitta två olika Nanolash mascaror. Man kan välja mellan:

Produkterna skiljer sig lite i hur de fungerar och formen på borsten. Du kan välja den som passar dina behov bäst. 

2. Lashcode Mascara

Jag valde att placera Lashcode mascara på nästa plats i min rankning. Den här produkten är förlängande och utfyllande och låter dig uppnå spektakulära resultat. Mina fransar fick en otrolig look efter första svepet med borsten. 

Mascaran är long-wear. Jag noterade inget smulande. Borsten gör mascaran lätt att applicera. Den hjälper dig att få till ett jämnt lager även på de kortaste fransarna i ögats ytterkant. 

3. Lancome Oscillation Power Mascara

Topp tre avslutas med Lancome Oscillation Power Mascara. Det här är en bra produkt, men jag har några klagomål om applikationen. Dock, låt oss börja med de positiva aspekterna. För det första är Lancomes Oscillation Mascara mycket välpigmenterad och torkar fort. Jag hade inga stora problem när jag applicerade ett andra lager. Jag hade inte heller några problem med hållbarheten av produkten, den flagnade inte. 

Mitt enda klagomål om produkten är borsten. Jag kunde inte nå de kortaste fransarna med den. Enligt mig är formen inte optimal. Borsten är mycket smal och har korta, hårda borststrån. Det var en utmaning att täcka fransarna i ytterkanterna. 

4. Collistar Mascara Art Design

Collistar Mascara Art Design är en produkt, som enligt mig, kräver särskilt överseende. Jag gör ingen hemlighet av att jag faktiskt använt den här mascaran en lång tid innan, trots sina nackdelar. Låt mig börja med borsten, som i det här fallet är mycket välformad. Jag hade inget problem att nå de kortaste fransarna och jag behövde inte oroa mig över att gegga ner mina ögonlock. 

Dock, som tidigare nämnt har den här mascaran också nackdelar. En av de största är tyvärr, dess hållbarhet. jag applicerade mascaran på morgonen och i mitten av dagen hade den redan börjat suddas ut och smula. Jag undvek heller inte ”Pandaögon” när jag pendlade en regnig dag. 

Sammanfattning

Min favoritmascara fortsätter att vara den från Nanolash och jag uppmanar er att prova den också. Det är en produkt av otrolig kvalitet som absolut inte kommer att göra er besvikna.

Jag uppmanar er även att experimentera! Det är faktiskt så vi drar slutsatser och lär oss för framtiden. Prova vilken mascara som passar dina behov bäst så kommer din approach till ögonsmink att förändras för alltid. 

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel
0 delningar