Tre Fiender för Min (Och Kanske Din) Hud!

Du måste känna till dessa produkter. Igår lovade jag mig själv att jag skulle skriva om dem. Jag menar inte skönhetsprodukter som vanligtvis beskrivs på bloggen. Låt oss idag titta på vår kost och dess enorma inverkan på hudens tillstånd och utseende.

Möt tre hudfiender som du måste vara uppmärksam på i din kost. Hälsa och skönhet beror på dem. Upptäck produkter som jag har gett upp. Min hud gav mig tecken på att den inte gillade dem.

KAFFE

Mitt grova förhållande med kaffe hamnade i ett uppbrott. Som en ung tjej brukade jag hata det. Sedan blev jag kär i latte från ett närliggande café. Nu är jag på en kaffe ‘rehab’. DIY kaffescrub är min favorit kosmetika men effekterna av att dricka kaffe är inte så bra. Efter en kopp med starkt kaffe såg min hud ut som efter en sömnlös natt; rödhet och mörka cirklar runt ögonen. Jag rekommenderar att du byter kaffe mot grönt te som också stimulerar.

FETTER

Jag vet att det inte ser ut som det, men jag älskar fet mat. Tyvärr finns det en stark koppling mellan oren hud och mängden och typerna av fetter vi äter. Stekt mat, salta snacks – även mina älskade chips – har ett dåligt inflytande på huden. Mer pormasker visas och huden är fet. Jag väljer ångkokning istället.

MEJERI

De som är allergiska mot mejeriprodukter gillar tanken på att ge upp det. Även om jag tolererar mejeriprodukter, äter jag inte mycket eftersom de skadar min hud. Min diet måste vara friskast för min hud. Vad hände med min hud efter att ha ätit mejerier? Irritationer och akneutslag på hela ansiktet – när som helst jag åt en smörgås med smör och keso.

Kanske är det något annat som din hud hatar?

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar