Att få bränna utan solen? Vilka bronsande kosmetika imiterar naturlig solbränna?

Hej Tjejer,

Sommaren är i full gång. Vi gör vårt bästa för att fånga varje solstråle eftersom vi vill att vår hud ska vara chokladliknande brunaktig. Tyvärr finns det en grupp tjejer som inte kan njuta av denna sommaraktivitet på grund av sin känsliga hud, allergier eller vissa sjukdomar som hindrar att kroppen utsätts för sol. Lyckligtvis nog kan de också ha brun hud. Hur är det möjligt? Det räcker med att använda rätt kosmetika.

Jag slår vad om att du inte ens är medveten om den enorma mängden hudbronsande kosmetika som du kan ha just nu. Krämer, balsam, bronzers, torkdukar, och till och med spraytights. Det finns faktiskt mycket att välja mellan. Låt oss börja med bronzer, som från kosmetikan är känd för alla tjejer. Denna produkt är utmärkt vid hudfärgning och påfyllning av smink. Det lägger till glans, ökar hudens ton och gör så ansiktet ser ut som om det var solkysst. Bronzer kan användas för att forma ansikte, klyfta, axlar och jämna ben.

Liknande uppgift hanteras av BB krämer, balms, mousser och sprayer. Deras konsistens är lätt och därför är sådana produkter lätta att applicera. Det finns emellertid ett problem som måste tas i beaktande när du använder dem. Nämligen: Alla ovannämnda kosmetika måste justeras i huden exakt. Endast på detta sätt kan du undvika att fläckar och märken förekommer på din kropp. En annan viktig punkt är att om du letar efter att få det perfekta slutresultatet innan du applicerar en bronsande kosmetika, använd peeling. Tack vare den här fantastiska kosmetikan kommer du att eliminera hudens ojämnhet, bli av med döda epidermisceller och släta hela kroppen.

Droppar, geler och brun utan sol servetter är ganska spännande produkter. Dropparnas och gelernars formel liknar serum. Du kan kombinera den första bronsprodukten med en fuktkräm eller ett sminkfundament. När det gäller gelén fungerar den här produkten bäst som en sminkbas. Den har lätt konsistens, vilket gör att det lämnar varken smet eller märken. Dessutom absorberas det snabbt, därför kan du följa med att applicera smink nästan omedelbart. Nu några ord om brun utan sol servetter. Sådana skönhetsprodukter är bra för att användas på resor eftersom de inte upptar mycket utrymme i en resväska, är lätta att applicera och levererar bra effekter. Den enda nackdelen med brun utan sol servetter är att du måste veta hur man använder dem eftersom de kan lämna fläckar på benen.

Visste du att huden kan bli solbränd tack vare naturliga ämnen och produkter? Testa sojaolja, ekbark, solrosolja, macadamia-nötolja, kaffe och te. Naturligtvis förvänta dig inte att dessa ämnen levererar långvarig och intensiv effekt. Därför, om du letar efter mörkbrun färg på din hud, måste du använda sådana naturliga produkter systematiskt och dessutom under hela sommaren.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar