Revolution i min makeup. Lashcode – mascara recension

Hej Sötnosar!

Idag har jag en recension av en ny mascara för dig. Jag har testat den här produkten några veckor nu. Jag blev frestad att köpa Lashcode eftersom jag hade letat efter något mer lyxigt eftersom den här funktionen alltid går hand i hand med hög kvalitet. Jag letade också efter riktigt långvarig och exakt makeup. Min första mascara var Diorshow Iconic Overcurl som verkligen gjorde mig besviken 🙁 Hur fick Lashcode mascara med uppsättning vårdämnen och silikonborste tjäna mig?

___

Lashcode mascara gör verkligen ett fantastiskt första intryck! Jag blev kär i dess mätta och väldigt snygga rör. För mig liknar det det minimalistiska Le Volume De Chanel mascara eftersom det också har en vanlig och svart förpackning med snyggt inbyggd logotyp. Utan onödiga dekorationer eftersom den djupaste effekten levereras av denna matta finish. Och jag antar att det här är själva funktionen som gör Lashcode mer tilltalande för mig än Chanel mascara.

Hur som helst, det som är mest viktigt här ligger i förpackningen. Lashcode är kombinationen av en skönhetsformel med en exakt stav. Applikatorn är en silikonborste som har en perfekt, åtminstone för mig, storlek. Den är inte för liten, så det täcker ögonfransarna snabbt och inte för stor, så den når även ögonhörnen utan några problem. Formeln är sammet, den täcker varje ögonfrans smidigt, och är klumpfri. Jag antar att denna effekt ägs av lämplig täthet av mascara och silikonstaven som skiljer ögonfransarna snyggt.

O T R O L I G !

Här kommer ett roligt faktum! Lashcode är en mascara berikad med omsorgsfulla ämnen tack vare vilken det ger näring och stärker ögonfransarna hela dagen. Produkten utgör ett slags skydd för ögonfransarna, därför kan vi överväga kosmetika som en 2-i-1 produkt. Vad ger det för fördel för ögonfransarna? Först och främst är Lashcode Baicapil som är en blandning av vegetabiliska extrakt som accelererar ögonfranstillväxten. Sojaskottextrakt, Veteskottextrakt och Scutellaria Baicalensis Rotextrakt. Tack vare dessa ingredienser kombinerat med Vitamin E, Arginin och Pantenol, återfuktar, regenererar, förstärker och mjukar Lashcode ögonfransar. Det gör daglig makeup till en snabb väg till långa, elastiska, tjocka och starka ögonfransar.

P r i s. Är Lashcode dyr? Jag tycker att det är en mycket kostnadseffektiv produkt eftersom jag vet att det är kvaliteten jag betalar för. Denna kostnad är väldigt låg om vi tar hänsyn till 6 månaders utgångsdatum, revolutionära effekter och mascaraomsorgen. Enligt min mening är det klokt att köpa en produkt som innehåller högklassiga ingredienser som ger maximal hållning i stället för att spendera pengar på vanlig mascara.

LASHODE – MINA ÖGONFRANSAR INNAN & EFTER

Innan jag köpte Lashcode använde jag två mascaror. En av dem gav mig ögonfransar med färg och gjorde dem tjocka vid rotlinjen, den andra mascaran, eller snarare borsten, separerade mitt hår. Faktum är att min ögonmakeup var vardaglig och jag lyckades sällan få en naturlig effekt. Mina ögonfransar var korta och tunna; de behövde professionellt stöd.

Mina ögonfransar belagda med Lashcode ser perfekt ut, äntligen! För mig är det en riktig revolution som jag kan göra exakt och förvånande smink på direkten. Lashcode är en mascara som visar mig att en bra pensel och exakt formel är tillräckliga för att göra ögonfransarna åtskilda, förtjockade och förlängda med bara ett lager. Jag antar att Lashcode vet vad kvinnor behöver och helt enkelt erbjuder dem. Är denna mascara långvarig? Även om det inte är en vattentät produkt, håller den sig kvar på ögonfransarna hela dagen, även när det är superhett ute. Långsamt börjar jag märka att mascara förbättrar läget för mina ögonfransar, vilka ser bättre och bättre ut efter sminkborttagning. Mindre av mina ögonfransar beror på kosmetiska bomullspads och är glänsande.

Ge Lashcode ett försök och berätta om din sminkrevolution också har slutat framgångsrikt! 😉

Gå in på den officiella hemsidan – www.lashcode.se

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

23 Comments “Revolution i min makeup. Lashcode – mascara recension”

 1. Pollysskönhet

  Den här mascaran är #1 på min lista över DET BÄSTA SMINKET 🙂

  Svara
 2. Luna

  Priset kanske går hand i hand med kvaliten men jag har redan testat ”lyxprodukter” som sedan gjort mig besviken. Jag har inte testat Dior iofs, men blev besviken på Lancome. Till och med sminkbutikernas egna butiker var bättre. Jag ska testa Lashcode ändå, för jag har sett massa positiva recensioner om den på sistone.

  Svara
  • Nathalie

   Jag blev också besviken på lancome. Ärligt talat, testa Lashcode ändå, du gillar den säkert. Den definierar ögonen, förlänger fransarna och gör dem tjockare, och separerar dem. Den är hållbar och lätt att tvätta bort. Jag är jättenöjd med produkten, det var länge sen jag testade något så bra.

   Svara
 3. Lykke

  Vackert djup och matt svart färg.

  Svara
 4. Melissa

  Jag testade mascaran innan jag hittade ditt inlägg 🙂 för mig är den enastående! 10/10 🙂 inget att klaga på. Okej, priset är kanske inte så bra för alla vill inte lägga så mycket pengar på mascara. Borsten är förmodligen den bästa och mest precisa jag har använt. En perfekt mascara 🙂

  Svara
 5. Eva

  Applikatorn är jättebra, den fångar till och med de minsta fransarna i ögonvrån. Jag trodde inte ens att mina fransar kunde bli så långa 🙂 mascaran är inte vattenfast men ändå håller den sig fast i fransarna i flera timmar.

  Svara
  • Greta

   silikonborstar är oftast bäst

   Svara
 6. Elsa

  inget eller ingen i världen kan övertyga mig att silikonborstar är bäst. Det är antingen fel på mig eller applikatorerna för jag kan helt enkelt inte använda dem utan att irritera ögonen.

  Svara
 7. Caroline

  Jag måste erkänna att mascaran är ganska bra men den är inte direkt exceptionell

  Svara
 8. Klara

  Den fläckar inte, ögonen ser större ut efter andra lagret, och effekten är naturlig. Jag rekommenderar mascaran, det är en av de bästa jag har haft

  Svara
 9. Signe

  Jag kan skriva under på alla positiva faktorer du tagit upp. Jag vill bara lägga till en sak. Det kanske inte är så viktigt, men Lashcode är lätt att tvätta bort. Det sista jag orkar göra efter en lång dag är att stå en timme i badrummet! Jag brukade ha en mascara som gjorde fransarna fylligare och effekten var vacker, men sminkborttagningen var katastrofal!

  Svara
 10. Sara

  jag har experimenterat med all sminkborttagning jag hittat och naturlig olja funkar bäst för att rengöra mina ögon. jag använder mandelolja och avokadoolja

  Svara
  • Ida99

   Det är sant 🙂 Till och med den mest vattenfasta sminkningen går lätt och snabbt att tvätta bort 🙂

   Svara
 11. Ilona

  Var köper man den?

  Svara
 12. hana

  Det är mitt senaste fynd! Jag sökte en mascara som uppfyllde mina förväntningar, och de var riktigt höga! Den här applikatorn låter mig definiera de små fransarna i ögonvrårna och på de nedre ögonlocken utan problem 🙂

  Svara
 13. Livia

  Mascaran ger fransarna volym, böjer dem, och separerar dem. En stor favorit!

  Svara
 14. X

  Jag köpte den här mascaran när min kompis rekommenderade den. Jag räknade med att mina raka ögonfransar skulle bli fylligare och tjockare. Det här är den enda mascaran som gör fransarna så vackra! Vet inte om det beror på borsten eller ingredienserna. Hur som helst så behöver jag inte ögonfranstången längre. Långa, tjocka och fylliga ögonfransar 😉

  Svara
 15. Emilia

  Helt okej mascara

  Svara
 16. Sylvia Jansson

  Jag är positivt överraskad av mascaran. Den är snabb och lätt att använda, och lika enkel att tvätta bort. Mascaran gör fransarna längre och tjockare. Jag föredrar egentligen klassiska borstar och inte silikonborstar, men den som medföljer Lashcode är riktigt bra. Jag kommer säkert köpa sminket igen.

  Svara
 17. Elfenbenspärlan

  Jag skulle nog inte köpa mascaran själv på grund av priset (den är för dyr) men som tur var fick jag den i present.

  Svara
 18. Mira

  revolutionerande borste och fin förpackning. jag älskar minimalism

  Svara
 19. Lisa TJ

  Önskar att den fanns i flera färger för det är sannerligen en unik mascara

  Svara
  • Alexandra

   mm, jag vill också ha den i blått, särskilt om den håller lika länge som Lashcode och framhäver fransarna lika vackert!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar