Mitt bästa ansiktsserum? Biotherm, Blue Therapy, Serum-In-Oil. Recension

Att leta efter ett bra ansiktsserum tog mig åratal.

Det är verkligen inte en enkel uppgift.

Många produkter av koncentrerade kompositioner och intensiv verkan kan utlösa allergiska reaktioner och irritera huden. Min väg till att hitta den här perfekta produkten var lång. Under denna ”resa” upplevde jag många obehagliga överraskningar som täppta hudporer, serum som istället för att bli absorberat ”rullat” och många andra konstiga situationer jag hellre önskade inte hade hänt… Jag började att förlora mitt hopp om att hitta en effektiv föryngrande kosmetika tills min kosmetolog rådde mig att söka efter en produkt som innehåller essentiella fettsyror som tillhör omegagrupper.

På detta sätt fann jag Biotherm, Serum-In-Oil från Blue Therapy series.

Jag frestades inte bara av oljorna i kompositionen utan också på grund av alginnehållet som är känt för att ha intensivt regenerativa och föryngrande egenskaper. Dessutom innehåller Biotherm ansiktsolja även havssocker som tar hand om fukt och elasticitet i huden.

Serumets uppgift är att regenerera, föryngra och ta bort rynkor genom att balansera pH-nivån på huden. Det är lämpligt att appliceras på natten – tack vare detta har serumet rätt tid att absorberas fullständigt.

Min hud är en kombination och för att vara ärlig med dig var jag rädd för att oljorna skulle överbelasta min hud och lämna den med en oattraktiv glans. Lyckligtvis har ingenting hänt. Under natten suger oljan in i huden och på morgonen ser jag alltid att min hud ser bra ut, utvilad och strålande.

Det är lätt att märka skillnaden i utseendet i mitt ansikte strax efter den första användningen av Serum-In-Oil. Min hud har fått en fin nyans och ser bra ut. Dag efter dag blev det elastiskt och efter två veckor märkte jag att rynkorna var mindre synliga; huden runt ögonen har blivit mjuk. Jag är så nöjd med hur serumet fungerar så jag köpte en andra flaska när jag använt upp den första. Dessutom kompletterar jag min ansiktshudsvård med under ögonkräm och dag och natt krämer som tillhör Blue Therapy– serien.

Under vintersäsongen, när ansiktshuden har en tendens till uttorkning och irritation, blandar jag en droppe av serumet med min grund. Tack vare det ger jag min ansiktshud ytterligare skydd. Biotherm Serum-In-Oil gör också huden strålande och hälsosam.

Jag rekommenderar starkt produkten till alla som letar efter ett effektivt och intensivt föryngrande ansiktsserum. Biotherm Serum-In-Oil har 30 ml kapacitet och är överraskande effektiv. Det tog mig fyra och en halv timme att använda hela flaskan av produkten.

Relaterade artiklar

Tidigare artikel Nästa artikel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 delningar